Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Σοφία Νικολάου: Απευθείας ανάθεση.. στο γραφείο της, η προεκλογική εκστρατεία του συζύγου της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η οικογενειοκρατία είναι γνωστός τρόπος διακυβέρνησης στη ΝΔ. Αδέλφια, ανίψια, γιοί, κουμπάροι και λοιποί συγγενείς έχουν μια… προτεραιότητα στις επιλογές της κυβέρνησης. Η «αριστεία» δε που διακήρυττε ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγινε… αριστοκρατία, σαν τις βασιλικές οικογένειες του παρελθόντος.

Η γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου, το πήγε ένα βήμα παραπέρα. Σύμφωνα με καταγγελίες συναδέλφων δημοσιογράφων προωθεί την υποψηφιότητα του συζύγου της Κωνσταντίνου Δαυλού στις εκλογές για τη νέα διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ.

Είναι γνωστό ότι δημοσιογράφοι επικοινωνούν για να προωθήσουν τη δική τους ή μια άλλη υποψηφιότητα, αλλά είναι το λιγότερο αθέμιτη παρέμβαση να αναθέτουν αυτή τη δουλειά σε γραφεία πολιτικών, ακόμη και συγγενών τους!

«Είμαστε από την ομάδα του Κωνσταντίνου Δαυλού, υποψηφίου για τον ΕΔΟΕΑΠ και θέλουμε τη στήριξή σας», είπε άγνωστος τηλεφωνώντας σε δημοσιογράφους.

Το τηλέφωνο από το οποίο κάλεσε ήταν του γραφείου της Σοφίας Νικολάου. Συγκεκριμένα ο τηλεφωνικός αριθμός ήταν ο 2111063950 που ανήκει στη σειρά των 99(!) αριθμών που έχει η κ. Νικολάου στο γραφείο της.

Οικογενειακή υπόθεση η διακυβέρνηση του κράτους, οικογενειακή υπόθεση και ο δημοσιογραφικός συνδικαλισμός.

nikolaou grafeio

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ