Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

Η Τζίμα έκανε τον Πρετεντέρη να τραυλίζει- Δεν είδε, δεν άκουσε, δεν κατάλαβε τι έλεγε ο Μητσοτάκης (ΒΙΝΤΕΟ)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δεν είδε και δεν άκουσε ο δημοσιογράφος του Mega και της εφημερίδας «Τα Νέα», Γιάννης Πρετεντέρης, την ατάκα του πρωθυπουργού για τη δημοσιογραφία που κάνουν οι Ολλανδοί δημοσιογράφοι σε σχέση με τους Έλληνες. Ο δημοσιογράφος αφού υπερασπίστηκε την αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη, δεν βρήκε κανένα λάθος στην απάντησή του Έλληνα πρωθυπουργού ενώ θεώρησε ότι απάντησε πολύ ψύχραιμα. «Δεν βρήκα καμία οργή. Που είναι η οργή; Οργή δεν κατάλαβα, ούτε κάτι αγενές είπε, ούτε κάτι υπερβολικό είπε. Μίλησε, αντέδρασε όπως θα έπρεπε κάθε πρωθυπουργός να αντιδράσει, έτσι αντιδρούν οι πρωθυπουργοί όταν δέχονται τέτοιου τύπου ερωτήσεις, και το έκανε πάρα πολύ καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πρετεντέρης με την Ράνια Τζίμα να τον διακόπτει και να του λέει ότι είναι θέμα ανάγνωσης της εικόνας.

Στη συνέχεια ωστόσο ο κ. Πρετεντέρης τα έχασε όταν η Ράνια Τζίμα με απορία είπε ότι αυτό που της έκανε εντύπωση ήταν ότι «επέλεξε να ξεκινήσει λέγοντας στη χώρα σας συνηθίζετε το direct, δηλαδή εδώ πως το κάνουμε; ». Τότε ο Γιάννης Πρετεντέρης τραύλισε, δεν κατάλαβε την ερώτηση της συναδέλφου του ενώ ανέφερε ότι δεν το άκουσε ποτέ αυτό από τον πρωθυπουργό. Ακολούθησε η εξής απείρου κάλλους στιχομυθία:

Πρετεντέρης: «Ναι, δεν κατάλαβα τι είπες;»

Τζίμα: «Είπε ο κ.Μητσοτάκης στη χώρα σας το συνηθίζετε το direct, δεν ξέρω τι ακριβώς εννοούσε, ενώ εδώ πως;»

Πρετεντέρης: «Δεν το ξέρω, δεν το ξέρω κι εγώ. Δεν καταλαβαίνω, δεν το άκουσα κιόλας αυτό που είπε για να είμαι ειλικρινής».

Δεν γνωρίζει, δεν απαντά, δεν είδε και δεν άκουσε…

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ