Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

Νέα επίθεση Κύρτσου στον Μητσοτάκη – Τον καλεί να αναγνωρίσει τα λάθη του στην πανδημία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εξ ιδίων πλέον τα βέλη για την κυβερνητική ανικανότητα στην αντιμετώπιση της καλπάζουσας πανδημίας.

Με τη χώρα να μετρά τα περισσότερα κρούσματα -με βάσει τον πληθυσμό στην Ευρώπη- έως και ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κύρτσος επιτέθηκε στην κυβέρνηση καλώντας την ουσιαστικά να παραδεχτεί την αποτυχία της στη διαχείρηση της πανδημίας.

Ο ευρωβουλευτής της επιτέθηκε ευθέως στην κυβέρνηση γράφοντας στο twitter «έφτασε η ώρα να παραδεχτεί η κυβερνητική ηγεσία λάθη &παραλείψεις στη μάχη κατά του COVID-19, να κάνει τους υπολογισμούς από την αρχή, να εφαρμόσει νέα αξιόπιστη &αποτελεσματική πολιτική. Δεν θα κριθεί από τα αναπόφευκτα λάθη, αλλά από τη δυνατότητα χάραξης διορθωτικής πορείας».

Ο ευρωβουλευτής έως σήμερα επιχειρούσε με αιχμές και κριτική να επισημάνει παραλείψεις στην αντιμετώπιση της πανδημίας αλλά πλέον φαίνεται να περνά σε λογική «σκληρού ροκ» υποδεικνύοντας πλέον «λάθη» της κυβερνητικής ηγεσίας.

Ταυτόχρονα αποδοκιμάζει ευθέως πλέον τις πρακτικές της κυβέρνησης και μάλιστα τους ενοίκους του Μαξίμου, αμφισβητώντας εμμέσως και το αν υπάρχει «δυνατότητα χάραξης διορθωτικής πορείας».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ