Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Ο Κλέων Γρηγοριάδης δεν είναι Λοβέρδος- Ζήτησε συγγνώμη που μίλησε για πόρνες

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στην ελληνική Βουλή έγινε το περιστατικό. Και πρωταγωνιστής ήταν ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 Κλέωνας Γρηγοριάδης ο οποίος αποκάλεσε «πόρνες» τις οροθετικές που επί Χρυσοχοΐδη στο Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως και Λοβέρδου στο Υγείας είχαν δοθεί στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες και τα ονόματά τους – για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας, έλεγαν τότε οι υπουργοί…

Στην Βουλή ο αναφερόταν στην αστυνομική βία και απευθυνόμενος στον υφυπουργό Λευτέρη Οικονόμου είπε ότι «ο προκάτοχος του σημερινού υπουργού, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, έχει μείνει για πάντα στην ιστορία της ζωής του το γεγονός με τις… πόρνες που είχαν AIDS, τις οποίες αφού βασάνισαν στην Ασφάλεια, στη συνέχεια έδωσε και τα στοιχεία του στη δημοσιότητα. Για αυτό πρέπει να αμυνθεί ο Μιχ. Χρυσοχοίδης».

Η προσβλητική αναφορά σε «πόρνες» πέρασε απαρατήρητη και από τον προεδρεύοντα Απόστολο Αβδελά και φυσικά και από τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη. Όμως ο Κλ. Γρηγοριάδης ζήτησε το λόγο για να διορθώσει: «εν τη ρύμη του λόγου μου και μετανιώνω πολύ σκληρά γι’ αυτό, καθώς δεν μου ερχόταν στο μυαλό μου η λέξη «οροθετικές» για τις κυρίες που ο Μιχ. Χρυσοχοΐδης με τον Α. Λοβέρδο έδωσαν τα ονόματά τους στη δημοσιότητα. Θα ήθελα να αντικατασταθεί ο όρος που δυστυχώς χρησιμοποίησα και μετανιώνω γι’ αυτόν από τον όρο «οροθετικές ιερόδουλες», που είναι ο πραγματικός όρος.

Το άλλο είναι υβριστικό και δεν με εκφράζει καθόλου, απλώς άνθρωποι είμαστε και καμιά φορά από παραδρομή κάνουμε λάθη».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ