Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

Απίστευτος Κυριάκος: «Η πολιτική που υιοθετήσαμε για την πανδημία φαίνεται να αποδίδει»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τα νοσοκομεία έχουν διαλυθεί. Οι γιατροί καταρρέουν. Οι ασθενείς δεν βρίσκουν όχι κρεβάτι, ούτε ράντζο. Οι νεκροί μετριώνται με εκατοντάδες τις τελευταίες εβδομάδες και ο «ανέμελος» πρωθυπουργός της χώρας αφού γύρισε από το τριήμερο σε Ρόδο και Χάλκη έριξε την… ανεμελιά του στα μούτρα μας!

Πριν από λίγο ανάρτησε στο τουίτερ το εξής: «Η μεγάλη διαφορά από τα άλλα κύματα της πανδημίας είναι ότι τώρα έχουμε το εμβόλιο και η πολιτική που υιοθετήσαμε την τελευταία εβδομάδα φαίνεται να αποδίδει. Είχαμε 140.000 νέα ραντεβού πρώτης δόσης και σχεδόν 200.000 ραντεβού τρίτης δόσης».

mitsotakis tw2

Τα ραντεβού της τρίτης δόσης έτσι κι αλλιώς θα γίνονταν, επειδή οι περισσότεροι που έχουν κάνει δύο δόσεις δεν έχουν πρόβλημα στην τρίτη.

Τα ραντεβού της πρώτης δόσης, δεν είπε σε πιο διάστημα έγιναν, αλλά αν υποθέσουμε ότι έγιναν την τελευταία εβδομάδα είναι 20.000 την ημέρα. Οχι ιδιαίτερα μεγάλο νούμερο για τον αριθμό των ανεμβολίαστων που είναι τέσσερις στους δέκα Ελληνες.

Και βέβαια τα ραντεβού έγιναν από τον φόβο των συμπολιτών μας που βλέπουν να έχει σχεδόν καταρρεύσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας που ο ίδιος άφησε αυτά τα δύο χρόνια της πανδημίας αθωράκιστο!

Αρα έρχεται ο «ανέμελος» πρωθυπουργός να μας πει ότι η πολιτική που υιοθέτησε την τελευταία εβδομάδα αποδίδει.

Ο φόβος για ένα διαλυμένο ΕΣΥ αποδίδει. Οι νεκροί αποδίδουν.

Αυτό που εμείς βλέπουμε είναι ότι η πολιτική που υιοθέτησε τα δύο χρόνια της πανδημίας, δηλαδή να μην υπάρχουν διαθέσιμες ΜΕΘ όταν οι διασωληνωμένοι έφτασαν τους 470  αποδίδει.

Δυστυχώς για μας.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ