Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Ο κόσμος πεθαίνει κι ο Κυριάκος στον… θρόνο του

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η χώρα βρίσκεται σε πρωτοφανή υγιεινομική κρίση, το ΕΣΥ έχει γονατίσει, τα κρούσματα του κορονοϊού έχουν ξεπεράσει τα 6.500 την ημέρα, οι ΜΕΘ είναι ανύπαρκτες, στα νοσοκομεία βασιλεύουν τα ράντζα και ο πρωθυπουργός της χώρας, ταξιδεύει αιθέρια στη σφαίρα της επικοινωνίας!

Πριν από λίγο ανέβασε στο twitter μια εικόνα, που δείχνει ότι υπάρχουν 60.000 νέα ραντεβού για εμβολιασμό και το σχολίασε ως εξής: «Απέναντι στον φόβο και στην εύκολη κριτική υπάρχει και η άλλη Ελλάδα, η οποία ανταποκρίνεται στο κάλεσμα της λογικής. Το μήνυμα, λοιπόν, σε όσους ποντάρουν σε τεχνητούς διχασμούς παραμένει ένα: εμβολιαζόμαστε, ενωνόμαστε, παίρνουμε τις ζωές μας πίσω και προχωράμε.»

Από πού να αρχίσει κανείς για την «αφασία» του μηνύματος.

1. «Απέναντι στον φόβο και την εύκολη κριτική..». Μα ακριβώς ο φόβος οδήγησε κάποιους στον εμβολιασμό. Ο φόβος ότι θα βρουν τα κρεβάτια στις κλινικές covid του Εθνικού Συστήματος Υγείας πιασμένα. Ο φόβος ότι δεν θα έχουν ΜΕΘ αν τη χρειαστούν. Αρα δεν είναι «απέναντι», είναι «μαζί» με το φόβο για ένα ΕΣΥ όπως το κατάντησε η κυβέρνησή του.

2. Οι 60.000 πολίτες που θέλουν τώρα να εμβολιαστούν είναι ένα καλό νούμερο, αλλά σταγόνα στον ωκεανό των τουλάχιστον 3 εκατ. πολιτών που είναι ανεμβολίαστοι.

3. «Το μήνυμα σε όσους ποντάρουν σε τεχνητούς διχασμούς…». Μα είναι η ίδια η κυβέρνηση που ποντάρει σε τεχνητούς διχασμούς! Οταν ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνης Γεωργιάδης έλεγε στους ανεμβολίαστους «μη σώσεις!», τι είναι;

4. «Ενωνόμαστε» γράφει ο άνθρωπος κατάφερε με τα τελευταία μέτρα να βάλει τους θρησκευόμενους απέναντι σε όσους δεν πηγαίνουν στην εκκλησία, μόλις χθες ειρωνευόταν τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και σήμερα τον άδειασε πανηγυρικά η ίδια η Ιερά Σύνοδος με την προτροπή στους πιστούς να κάνουν τεστ. Ειρήσθω εν παρόδω, το γραφείο του πρωθυπουργού διέρρευσε τεχνηέντως ότι υπήρξε… συναπόφαση με την Ιερά Σύνοδο!

5. Επίσης «ενωνόμαστε» γράφει ο άνθρωπος που έβαλε κάθε μικροκαταστηματάρχη να ελέχει πιστοποιητικά εμβολιασμού αλλά άφησε τα σούπερ μάρκετ ελεύθερα.

Είναι φανερό πλέον ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενδιαφέρεται μόνο να παραμείνει στον… θρόνο του, απλώνοντας τα δίχτυα της επικοινωνίας για όποιον τσιμπήσει. Αν πεθαίνουν χιλιάδες πολίτες δεν δείχνει να τον αφορά.

mitsotakis tw1

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ