Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

Ξεκινούν από την Δευτέρα 1/11 οι φθινοπωρινές εκπτώσεις

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Από την 1η Νοεμβρίου ξεκινά το δεκαπενθήμερο των φθινοπωρινών ενδιάμεσων εκπτώσεων, όπως ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, που απευθυνόμενος στους καταναλωτές διαβεβαιώνει ότι όλες οι εμπορικές αγορές παραμένουν ασφαλείς και τα καταστήματα με αίσθημα ευθύνης τηρούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα προστασίας.

Οι έμποροι ελπίζουν ότι με τις εκπτώσεις θα αναζωπυρωθεί το ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού και θα μπορέσουν να καλύψουν τις απώλειες που έχουν υποστεί λόγω της πανδημίας.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών σε σχετική ανακοίνωση σημειώνει ότι στο διάστημα των εκπτώσεων παρέχεται από το νόμο η δυνατότητα προαιρετικής λειτουργίας των καταστημάτων την πρώτη Κυριακή της περιόδου, που φέτος συμπίπτει με την 7η Νοεμβρίου,  με προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας, από τις 11:00 έως τις 18:00.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σταύρος Καφούνης, υπενθύμισε ότι στη διάρκεια των εκπτώσεων οι έμποροι πρέπει να αναγράφουν στα προϊόντα την παλαιά και τη μειωμένη τιμή και έχουν τη δυνατότητα προβολής και του ποσοστού έκπτωσης.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ