Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022

Αδ. Γεωργιάδης: Όλα ρόδινα, αλλά με την πανδημία δεν ξεμπερδέψαμε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι επενδύσεις πήραν φωτιά, η ανάπτυξη προβλέπεται ιλιγγιώδης, αλλά ο κορονοϊός παραμένει εφιάλτης για τον υπουργό Ανάπτυξης.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, απευθυνόμενος στο γνώριμο ακροατήριό του, του ραδιοσταθμού ΣΚΑΪ, επισήμανε πως τα πράγματα πηγαίνουν τόσο καλά που οι προβλέψεις των οίκων αξιολόγησης είναι κάθε μήνα και καλύτερες από τον προηγούμενο. Τόνισε ότι οι επενδύσεις άρχισαν «να παίρνουν φωτιά», τα ακίνητα στο Ελληνικό (που δεν ανήκει πλέον στο ελληνικό δημόσιο) έχουν γίνει ανάρπαστα και οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία «είναι καταπληκτικές για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο».

Παρά το ότι όλα είναι ρόδινα, ο κ. Γεωργιάδης ομολόγησε ποιος είναι ο εφιάλτης του, λέγοντας ότι αν συνεχιστεί ο ρυθμός ανόδου των κρουσμάτων τις επόμενες δύο εβδομάδες η εικόνα της Ελλάδας θα είναι διαφορετική και θα πρέπει να συζητάμε εκ νέου τι θα κάνουμε με την πανδημία. Και τότε… ο κ. Γεωργιάδης ομολόγησε ότι υπάρχει κίνδυνος να καταστραφεί η καλή εικόνα που υπάρχει για τον ρυθμό ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ