Κυριακή 25 Ιουλίου 2021
MENU

Η GAP κλείνει τα καταστήματά της στην Ευρώπη

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Είναι το τέλος της εταιρείας μόδας Gap στην Ευρώπη;

Η αμερικανική εταιρεία σχεδιάζει να κλείσει όλα τα καταστήματά της στη Μεγάλη Βρετανία και την Ιρλανδία τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο, ενώ σύντομα θα ακολουθήσουν τα υπόλοιπα καταστήματα στη Γαλλία και την Ιταλία, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

Η GAP που διαθέτει συνολικά 113 καταστήματα στην Ευρώπη θα κλείσει 81 στη Μεγάλη Βρετανία και 32 στην Ιταλία και τη Γαλλία.

Για τα υπόλοιπα καταστήματα στη Γαλλία, σύμφωνα με το “Bloomberg”, η Gap βρίσκεται ήδη σε συνομιλίες με έναν πιθανό αγοραστή. Σύμφωνα δε με πληροφορίες οι Αμερικανοί θέλουν επίσης να πουλήσουν γρήγορα τα ιταλικά καταστήματα.

Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι Ευρωπαίοι πελάτες δεν μπορούν πλέον να αγοράσουν τα προϊόντα της Gap: Η Gap θέλει να επικεντρωθεί στο διαδίκτυο στο μέλλον και να διαθέτει τα προϊόντα της αποκλειστικά μέσω του Internet .

«Η διαδικτυακή επιχείρηση θα συνεχίζει να αναπτύσσεται και θέλουμε να προσελκύσουμε τους πελάτες μας όπου ψωνίζουν», αναφέρει η Gap. Επί του παρόντος αναζητείται ένας κατάλληλος συνεργάτης.

Η Gap άνοιξε τα πρώτα της καταστήματα στη Μεγάλη Βρετανία το 1987. Στη Γερμανία, η μάρκα μόδας, γνωστή για τα φούτερ της, δεν λειτουργεί κανένα κατάστημα από το 2004.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βαρύ λογαριασμό καλείται να πληρώσει η Γερμανία για τη «βιβλική καταστροφή»

Ιστορικής κλίμακας καταστροφές στην Δυτική Γερμανία 1,3 δις ευρώ θα κοστίσει στην Γερμανία, με ένα πρώτο υπολογισμό, η βιβλική καταστροφή...

Αλ. Τσίπρας: Ως κυβέρνηση θα καταργήσουμε την ελάχιστη βάση εισαγωγής

Στην κατάργηση της ελάχιστης βάσης εισαγωγής αλλά και την δυνατότητα να καταθέσουν μηχανογραφικό δελτίο με τους φετινούς βαθμούς όσοι...

Ν. Κοτζιάς: «Περί βαθμών και ορίων εισαγωγής στα ΑΕΙ»

Η ανάρτηση του Ν. Κοτζιά  http://https://www.facebook.com/100049230365778/posts/352619196389090/ «Ρωτάνε: μα θέλετε ανθρώπους με βαθμούς κάτω από τη βάση να σπουδάζουν; Η ερώτηση...