Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

Χαμός με Λουράντο στον αέρα του ΣΚΑΪ: Ντροπή σας, σηκωθείτε και φύγετε από το φαρμακείο μου (video)

«Σαν σταθμός έχετε πολύ χιούμορ για να είστε σήμερα στο φαρμακείο μου και να απευθύνετε σε μένα τον λόγο, όταν χθες σαν κανάλι λοιδορούσατε κι εμένα και το φαρμακείο μου με απαράδεκτες εκφράσεις»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Άναψαν τα αίματα» στον αέρα του ΣΚΑΪ το πρωί της Τρίτης μεταξύ του προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κώστα Λουράντο και των παρουσιαστών της εκπομπής Μαρίας Αναστασοπούλου και Δημήτρη Οικονόμου.

Αναλυτικότερα, η ένταση ξεκίνησε από την αρχή της σύνδεσης με το φαρμακείο του κ. Λουράντου, με τον ίδιο να εκφράζει την αγανάκτησή του για τον ΣΚΑΪ και τα όσα είπαν το βράδυ της Δευτέρας στο δελτίο ειδήσεων για το πρόσωπό του.

«Να με ακούσετε και αυτό που θα πω δεν αφορά εσάς προσωπικά. Σαν σταθμός έχετε πολύ χιούμορ για να είστε σήμερα στο φαρμακείο μου και να απευθύνετε σε μένα τον λόγο, όταν χθες σαν κανάλι λοιδορούσατε κι εμένα και το φαρμακείο μου με απαράδεκτες εκφράσεις», είπε, ενώ σε άλλο σημείο ανέφερε σε αρκετά υψηλούς τόνους:

«Δεν ανήκω στους πρόθυμους, σε αυτούς που μπορούν να ανταποκριθούν σε ένα σχεδιασμό του σταθμού σας».

«Όταν ο σταθμός σας κάνει ένα σχόλιο για εμένα ότι είμαι παλιάς κοπής, εγώ εκπροσωπώ τον κλάδο μου, και έχει προσφέρει στον τομέα της υγείας», είπε.

Συνεχίζοντας, ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου εξερράγη ζητώντας από το συνεργείο του σταθμού να φύγει από το φαρμακείο του:

«Προσπαθείτε να βάλετε λόγια σε μένα. Σηκωθείτε και φύγετε από τον χώρο που σας φιλοξενεί αυτήν τη στιγμή, ντροπή σας, φύγετε από το φαρμακείο μου. Αυτά που κάνατε το βράδυ, ντροπή σας, ντροπή σας, ντροπή σας. Άντε γειά σας».

«Λυπάμαι γι’ αυτά λέτε», είπε από την πλευρά του ο Δημήτρης Οικονόμου, με τη Μαρία Αναστασοπούλου να αναφέρει: «Κρίνεστε γι’ αυτά που λέτε. Κάνατε show. Δεν είστε εδώ να μας βρίζετε».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ