Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021

Μετά το STAR, «κοπτοραπτική» και από ΣΚΑΪ: Εξαφάνισαν τον ήχο από βίντεο που δείχνει δημοσιογράφο να φωνάζει στα ΜΑΤ να μην τον χτυπήσουν

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

«Ένα πούλιτζερ στο ΣΚΑΪ από εμένα προσωπικά»

Μαθήματα δημιουργικής… «κοπτοραπτικής» παρέδωσε σήμερα ο ΣΚΑΪ, αποδεικνύοντας ότι οι ανάλογες προσπάθειες του STAR στο «άθλημα» έχουν πια άξιο ανταγωνιστή.

Αναλυτικότερα, τις τελευταίες ώρες έκανε τον γύρο του διαδικτύου το βίντεο που τράβηξε ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Λιτσαρδάκης, στο οποίο φαίνονται αστυνομικοί των ΜΑΤ να κινούνται απειλητικά τρέχοντας προς το μέρος του, ενώ ένας από αυτούς φαίνεται να βγάζει το γκλομπ.

Ο κ. Λιναρδάκης χρειάστηκε κυριολεκτικά να ουρλιάξει (και αρκετές φορές) ότι είναι δημοσιογράφος, προκειμένου να μην του επιτεθούν τα ΜΑΤ. Το βίντεο φυσικά έγινε γρήγορα viral, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις για τη στοχοποίηση του δημοσιογράφου.

Βέβαια, στον ΣΚΑΪ δεν φάνηκε να πολυάρεσε το βίντεο και μάλλον γι’ αυτό έβαλαν στην πρίζα τη… μονταζιέρα, κόβωντας τελείως τον ήχο, ώστε να μην ακουστούν οι φωνές του δημοσιογράφου.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής της εκπομπής υποστήριξε πως το βίντεο προέρχεται από τους ίδιους αστυνομικούς, από τις κάμερες που φέρουν επάνω στη… στολή τους.

«Ένα πούλιτζερ στο ΣΚΑΪ από εμένα προσωπικά. Η απονομή θα γίνει στο δελτίο ειδήσεων στις 21:00. Καλεσμένος όλος ο όμιλος», σχολίασε καυστικά ο δημοσιογράφος στο Facebook.

Τα συμπεράσματα δικά σας:

Το βίντεο από το ρεπορτάζ (ο θεός να το κάνει) του ΣΚΑΪ:

Και το πραγματικό βίντεο του δημοσιογράφου:

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ