Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021

Ακλόνητος ο δημοσιογράφος την ώρα του σεισμού στη Θεσσαλία – Το βίντεο που έγινε viral

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Στον τηλεοπτικό «αέρα» ήταν ο δημοσιογράφος της Θεσσαλίας Τηλεόρασης Γιάννης Κολλάτος όταν το στούντιο άρχισε να σείεται

Η γη στη Θεσσαλία συνεχίζει να… τρέμει και κάποιοι παρουσιάζονται ψύχραιμοι, ειδικά την ώρα που είναι στον «αέρα». Συγκεκριμένα, την Πέμπτη (04/03), λίγο πριν τις 14:00 το μεσημέρι κι ενώ βρισκόταν στον «αέρα» έκτακτη εκπομπή της «Θεσσαλίας τηλεόρασης» για το μεγάλο σεισμό στην Ελασσόνα, σημειώθηκε ένας μεγάλος μετασεισμός 5,2 Ρίχτερ και το στούντιο άρχισε να «τρέμει».

Στον συγκεκριμένο χώρο ήταν ο διευθυντής ειδήσεων Γιάννης Κολλάτος, ο οποίος με σχετική ψυχραιμία μετέφερε το γεγονός στους τηλεθεατές και δεν κουνήθηκε από τη θέση του.

«Αυτή την ώρα γίνεται μεγάλος σεισμός, έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Προσπαθούμε να κρατηθούμε σε κάποια ηρεμία. Πιστεύω να τον καταλάβατε. Είναι οι μετασεισμοί που συμβαίνουν αυτή την ώρα», είπε ο δημοσιογράφος κατά τη διάρκεια της σεισμικής δόνησης.

Ο συγκεκριμένος μετασεισμός έγινε μετά τον σεισμό των 6 Ρίχτερ την Τετάρτη (03/03).

Υπενθυμίζεται ότι κατά τις δονήσεις της Πέμπτης (04/03)δημιουργήσαν και άλλα προβλήματα«ταρακουνήθηκαν» την ώρα του δελτίου ειδήσεων στον τηλεοπτικό σταθμό «Star» Κεντρικής Ελλάδας στη Λαμία. Επίσης, το χτύπημα του σεισμού διέκοψε και τη συνεδρίαση του ΔΣ στον Δήμο Μετεώρων.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ