Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022

Θα υποβληθούν σε τεστ κορονοϊού Οικονόμου και Αναστασοπούλου, λόγω… Πατούλη (video)

Τι συνέβη στο στούντιο του «ΣΚΑΪ»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τεστ για τον κορονοϊό ανακοίνωσαν – στον «αέρα» της εκπομπής τους «Σήμερα» στον «ΣΚΑΪ» το πρωί της Τετάρτης (02/12) – οι δημοσιογράφοι Δημήτρης Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου

Όπως έκαναν γνωστό, είχαν καλέσει στην εκπομπή τους τον Γιώργο Πατούλη, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον ιό. Οι δυο τους ήταν, μάλιστα, χωρισμένοι κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Οι Δημήτρης Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου, αφού παρουσιάστηκαν σε διαφορετικές θέσεις, αλλά και σε απόσταση από το στούντιο ανακοίνωσαν πως θα κάνουν τεστ για τον κορονοϊο, καθώς είχαν καλέσει στην εκπομπή τους τον περιφερειάρχη…

«Χωρίσαμε τα τσανάκια μας εδώ με τη Μαρία, γιατί είχαμε ένα κρούσμα στον ΣΚΑΪ, τον κύριο Πατούλη, που φιλοξενούσαμε στο στούντιό μας. Ο κύριος Πατούλης ανακοίνωσε χθες το απόγευμα ότι είναι θετικός στον κορονοϊό, μετά από μια συνάντηση που είχε με έναν Δήμαρχο στο γραφείο του και στην οποία τηρούνταν όλα τα μέτρα, όπως έγραψε και ο ίδιος. Κι εμείς εδώ θα πρέπει κάπως να προσαρμοστούμε ανάλογα. Βεβαίως και εδώ τηρούσαμε τα μέτρα, ο άνθρωπος ήρθε με τη μάσκα του και κάθισε στα 2 μέτρα μακριά από εμάς και περισσότερο. Δεν κουνήθηκε από τη θέση του, δεν άγγιξε κάτι, δεν τον χαιρέτησε κανείς…», είπε ο Δημήτρης Οικονόμου στην έναρξη της εκπομπής και η Μαρία Αναστασοπούλου συμπλήρωσε: «Χρειάζεται να πάρουμε κάποια επιπλέον μέτρα για τις επόμενες ημέρες, για το επόμενο 24ωρο γιατί θεωρούμαστε επαφές. Είμαστε στην ιχνηλάτηση κανονικά».

Η Μαρία Αναστασοπούλου συμπλήρωσε πως: «Χρειάζεται να πάρουμε κάποια επιπλέον μέτρα για τις επόμενες ημέρες, για το επόμενο 24ωρο γιατί θεωρούμαστε επαφές. Είμαστε στην ιχνηλάτηση κανονικά».

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Οικονόμου τόνισε πως: «Θα κάνουμε τα τεστ κι εμείς, όπως προβλέπει το Πρωτόκολλο αύριο και τις επόμενες ημέρες. Δυο τεστ δεν κάνεις;». Με την Μαρία Αναστασοπούλου να προσθέτει…: «Δύο τεστ στη σειρά με διαφορά λίγων ημερών και στη συνέχεια θα ξαναβρεθούμε…».

Καταλήγοντας ο παρουσιαστής της εκπομπής ανέφερε κάνοντας χιούμορ: «Θα κάνουμε τον σταυρό μας να βγουν καλά τα αποτελέσματα κι από εκεί και πέρα προχωράμε μπροστά, γιατί δεν έχουμε πολλές επιλογές».

Υπενθυμίζεται ότι ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, με ανάρτηση του στο Facebook έκανε γνωστό πως κόλλησε έπειτα από συνάντηση που είχε με έναν Δήμαρχο στο γραφείο του, στην οποία όπως έγραψε τηρούνταν όλα τα μέτρα.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ