Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

Αποκάλυψη «βόμβα» στο «Έρωτας μετά»: Ομολόγησε τη δολοφονία του Σωκράτη η…

Όλες οι εξελίξεις

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις έρχονται στη σειρά «Έρωτας μετά» που θα φέρουν τα πάνω κάτω.

Η Άννα, έξι µήνες πριν από το µυστηριώδες ατύχηµα, έχει µια συνάντηση µε τον Κωνσταντίνο. Του δηλώνει ότι θέλει να βάλουν ένα οριστικό τέλος στη σχέση τους. Εκείνος έχει αντίθετη άποψη. Αρχίζει να παρακολουθεί τις κινήσεις της και τη βλέπει µαζί µε τον ∆ηµήτρη. Μεθυμένος καταλήγει έξω από το σπίτι της. Εχοντας χάσει τον έλεγχο την εκβιάζει. Της λέει ότι εάν δεν παραδεχτεί ότι έχει σχέση µε τον μικρό, θα μιλήσει στον Χρήστο.

kostas nikoyli 2 Επιστρέφοντας στο τώρα, η Μάγδα ενημερώνεται από την Αστυνομία ότι βρέθηκε ο άνθρωπος που οδηγούσε το αυτοκίνητό της το βράδυ που συνέβη το τροχαίο. Στη συνέχεια ο Ηλίας τής δίνει ένα φλασάκι όπου βρίσκεται αποθηκευµένο το βίντεο από το βράδυ της δολοφονίας του Σωκράτη.

kym0zo1571487448371

Παράλληλα ο Γιώργος πηγαίνει να δει τον Κωνσταντίνο που έχει επανέλθει σε µεγάλο βαθµό. Στη συζήτηση που ακολουθεί ο Γιώργος µαθαίνει την αλήθεια για τον Μυλωνά και φεύγει µε µια σηµαντική πληροφορία που αφορά το ατύχηµα. Στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος ζητά να δει τον Χρήστο, όπως αναφέρει το περιοδικό tvethnos.

Ο τελευταίος πηγαίνει να τον συναντήσει ιδιαίτερα προβληµατισµένος, µετά και την αναφορά του Νίκου ότι η υπόθεση της Αννας άνοιξε πάλι. Και ενώ η Νόρα περιµένει στο σπίτι τον Γιώργο, εκείνος βρίσκεται αιµόφυρτος στον δρόµο. Αυτός που τον βρίσκει σε άσχηµη κατάσταση είναι ο Τόνι, που τον µεταφέρει στο νοσοκοµείο. Εν τω µεταξύ, η Ηλέκτρα δεν λέει να ηρεµήσει. Το καινούργιο… χτύπηµα που δέχεται είναι από τη Μάγδα. Η τελευταία, αφού της εξοµολογείται ότι εκείνη σκότωσε τον Σωκράτη, στη συνέχεια παραδίδεται στην Αστυνοµία. Το σοκ είναι µεγάλο για την Ηλέκτρα.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ