Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Caitlyn Jenner: Ο OJ Simpson σκότωσε την γυναίκα του και την γλύτωσε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Caitlyn Jenner ισχυρίζεται ότι της είπαν ότι ο πρώην φίλος της OJ Simpson είπε κάποτε στην πρώην σύζυγό του Nicole Brown Simpson ότι σκόπευε να την σκοτώσει και να την γλυτώσει.

Ο OJ αρνιόταν πάντα ότι δολοφόνησε τη Νικόλ και τον φίλο της Ρον Γκόλντμαν το 1994, και αθωώθηκε σε μια δίκη που κατέλαβε ολόκληρο τον κόσμο.

Αργότερα κρίθηκε υπεύθυνος για τους θανάτους με πολιτική αγωγή, αλλά εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι δεν είχε καμία σχέση με αυτό.

Σε μια σκηνή από το ριάλιτι, η Caitlyn, η οποία ήταν παντρεμένη με την καλύτερη φίλη της Nicole, Kris Jenner, μίλησε για το πόσο δύσκολο ήταν το όλο συμβάν για την οικογένειά της.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά, είπε: «Ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη στιγμή. Η Νικόλ ήταν η καλύτερη φίλη της Κρις. Ήμουν στο σπίτι της Νικόλ δύο μέρες πριν τον φόνο. Προφανώς το έκανε και ξέφυγε, και κάποια στιγμή είπε στη Νικόλ: «Θα σε σκοτώσω και θα ξεφύγω γιατί είμαι ο OJ Simpson. Μετά την ετυμηγορία, το πρώτο πράγμα που μου είπε η Κρις ήταν πώς έπρεπε να είχαμε ακούσει τη Νικόλ, είχε δίκιο από την αρχή».

Η Caitlyn λέει ότι η OJ είχε μια παθολογική ανάγκη να είναι ο μεγάλος άνδρας στην πανεπιστημιούπολη, και είπε ότι αναρωτιόταν πώς θα μπορούσε να αντιμετωπίσει κάποιος το να είναι παντρεμένος μαζί του και να τροφοδοτεί το ακόρεστο εγώ του μέρα με τη μέρα.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ