Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022

Όζι Όσμπορν: Ο έρωτας και ο θάνατος που σημάδεψαν την καριέρα του

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις 26 Οκτωβρίου το 1984, ένας νεαρός θαυμαστής του Όζι Όσμπορν, βρίσκεται νεκρός στο κρεβάτι του, στην Καλιφόρνια. Από την ιατροδικαστική έρευνα διαπιστώνεται ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

Ο 19χρονος Τζον Μακ Κόλουμ, φέρει τραύμα από πυροβολισμό.  Εκείνη την εποχή ο 19χρονος Τζον άκουγε ανελλιπώς το άλμπουμ «Blizzard of Oz» του Όζι, που περιείχε μεταξύ άλλων το τραγούδι «Suicide Solution». Οι γονείς θεώρησαν ότι ηθικός αυτουργός για την αυτοκτονία του γιου τους, δεν ήταν άλλος από τον διάσημο τραγουδιστή. Πίστευαν ότι το παιδί τους είχε επηρεαστεί από αυτά τα ακούσματα.

Τα κρυφά μηνύματα στους στίχους

Ακολούθησε αγωγή κατά του Όζι από την οικογένεια Μακ Κόλουμ, που ισχυρίστηκε ότι το συγκεκριμένο τραγούδι είχε κρυφά μηνύματα στους στίχους του, τα οποία παρακίνησαν τον νεαρό γιο τους να αυτοκτονήσει. Θεώρησαν ότι το τραγούδι καλούσε τους ακροατές να πάρουν ένα όπλο και να δοκιμάσουν να πυροβολήσουν.

Ο Όζι από την πλευρά του απάντησε στις κατηγορίες αυτές, ξεκαθαρίζοντας ότι το «Suicide Solution» ήταν μια σύνθεση κατά της αυτοκτονίας που γράφτηκε για έναν συνάδελφό του μουσικό που ήπιε μέχρι θανάτου. Το δικαστήριο της Καλιφόρνια απέρριψε την αγωγή της οικογένειας Μακ Κόλουμ το 1988.

Σήμερα, η ιστορίας αγάπης του σταρ των Black Sabbath, Όζι Όσμπορν και της συντόφου του Σάρον, οδεύει στη μεγάλη οθόνη από τη Sony Pictures και μάλιστα ο υποψήφιος για Όσκαρ, Λι Χ ολ θα γράψει το σενάριο. Η Σάρον Όσμπορν και τα δύο από τα παιδιά τους, ο Τζακ και η Έιμι, θα αναλάβουν την παραγωγή της ταινίας μέσω της εταιρείας τους Osbourne Media.

«Η σχέση μας κατά καιρούς ήταν συχνά άγρια, τρελή και επικίνδυνη, αλλά ήταν η αθάνατη αγάπη μας που μας κράτησε ενωμένους» δήλωσε η Σάρον Όσμπορν.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1982 μετά από σχέση τριών χρόνων. Περίεργες καταστάσεις της οικογένειας καταγράφηκαν στο reality show του MTV «The Osbournes». Η σειρά προβλήθηκε από το 2002 έως το 2005 και παρουσίαζε τη ζωή του τραγουδιστή και της οικογένειας του με τον Τζακ και την άλλη κόρη του ζευγαριού, Κέλι να εμφανίζονται συχνά.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ