Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Victoria’s Secret: Καταγγελίες για διαταραχές, κατάθλιψη και ναρκωτικά

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μία από τις υπαλλήλους του οίκου «Victoria’s Secret», η οποία ζήτησε να διατηρηθεί η ανωνυμία της και εμφανίζεται με το όνομα Σίντι, έβαλε ”φωτιά” στον γνωστό οίκο αποκαλύπτοντας τα σκοτεινά, όπως ισχυρίζεται, μυστικά του.

Πρόκειται για ένα νέο podcast με τίτλο «Fallen Angel». Σύμφωνα με την Σίντι, υπάρχουν μυστικά τα οποία δεν έχουν αποκαλυφθεί και αφορούν τις πολύ στενές σχέσεις του Τζέφρι Έπσταϊν με τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία και ιδρυτή της «L Brands» που έχει τον οίκο, Λες Γουέξνερ.

Ο Επστάιν

Ο Επστάιν πέθανε σε φερόμενη αυτοκτονία ενώ ήταν στη φυλακή το 2019, για σεξουαλική εκμετάλλευση κοριτσιών, ανήλικων και ενήλικων. Ο Γουέξνερ δήλωσε αργότερα ότι δε γνώριζε τίποτα και παραδέχτηκε ότι «ντρέπεται» για τις στενές επαφές που είχε με τον Έπσταϊν.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η Σίντι, θυμάται να κάθεται δίπλα στον Έπσταϊν σε ένα πάρτι γενεθλίων για τη μητέρα του Γουέξνερ, με τον ίδιο να την καλεί σε afterparty όπως το χαρακτήρισε στο σπίτι του Γουέξνερ. «Υπήρχε κάτι που δεν φαινόταν σωστό», αποκαλύπτει η Σίντι. «Ήμουν έμμισθη εκεί μέσα και το αφεντικό μου [ο Γουέξνερ] κάνει afterparty στο οποίο δεν με κάλεσε; […] Δεν ήξερα καν ποιος είναι αυτός ο τύπος [ο Έπσταϊν], οπότε αρνήθηκα».

Ανθυγιεινά πρότυπα ομορφιάς

Το podcast πέρα από τις στενές σχέσεις του Έπσταϊν με τον οίκο μόδας εστιάζει στην ανθυγιεινή εικόνα του σώματος που προωθεί ο οίκος μόδας, με πολλά μοντέλα να οδηγούνται σε διατροφικές διαταραχές και κατάθλιψη. «Πολλές κατέληγαν με διατροφικές διαταραχές, άγχος, κατάθλιψη, κακή υγεία. Δεν υπήρχε καμία λάμψη στις ζωές τους, σαν αυτές που έβλεπε το κοινό στην πασαρέλα» αναφέρεται στο podcast. Μάλιστα, σύμφων αμε τη Σίντι, ορισμένα μοντέλα φέρονται να είχαν φτάσει να κάνουν σε καθημερινή βάση χρήση φαιντερμίνης, ένα συνταγογραφούμενο φάρμακο που μοιάζει με αμφεταμίνη και χρησιμοποιείται για τον περιορισμό της όρεξης. Ανάμεσα στις σοβαρές παρενέργειες του φαρμάκου είναι οι αυξημένοι καρδιακοί παλμοί.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ