Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022

Το βίντεο του ΑΝΤ1 με τη Ζέτα Μακρυπούλια που προκάλεσε, δικαιολογημένα, την οργή του ΠΑΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι απαντήσεις των παικτών που συμμετέχουν στο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 «Ρουκ Ζουκ» έχουν γίνει πολλές φορές αφορμή για σκωπτικά σχόλια. Μια απάντηση όμως προκάλεσε τη -δικαιολογημένη – οργή του ΠΑΟΚ. Ένας από τους παίκτες προσπαθώντας να προσδιορίσει τη σωστή απάντηση που είναι «Βουλγαρία» ανέφερε στον συμπαίκτη του τη λέξη «ΠΑΟΚ».

Η παρουσιάστρια Ζέτα Μακρυπούλια ατάραχη παρακολουθούσε τη σκηνή και – το χειρότερο – κανείς στο μοντάζ δεν σκέφτηκε να απαλείψει το συγκεκριμένο στιγμιότυπο.

Ο ΠΑΟΚ απάντησε με εξώδικο, τονίζοντας μάλιστα ότι η εκπομπή ήταν μαγνητοσκοπημένη, αφήνοντας υπόνοιες για σκοπιμότητα. Μάλιστα, κάποιοι συνέδεαν την προσβολή με την τακτική που ακολουθεί η κυβέρνηση στο θέμα της Νέας Τούμπας και τα εμπόδια που προβάλλονται για τη χρήση του Καυταντζογλείου Σταδίου έως ότου ολοκληρωθούν τα έργα στο σημερινό γήπεδο. Υπενθύμιζαν μάλιστα ότι είναι γνωστές οι σχέσεις της ιδιοκτησίας του σταθμού με την κυβέρνηση.

Ο ΑΝΤ1 την Πέμπτη, λίγες ώρες μετά το εξώδικο του ΠΑΟΚ μέσω ανακοίνωσης:

«Οι διαχρονικές αρχές του ΑΝΤ1, από την πρώτη μέρα που εξέπεμψε, είναι διαυγείς, διακριτές και σαφείς. Συνεπώς, η ατυχής διατύπωση ενός συμμετέχοντος στο επεισόδιο της εκπομπής «Rouk Zouk» που προβλήθηκε την Τρίτη 19 Οκτωβρίου, όχι μόνο δεν αντιπροσωπεύει τις αρχές μας, αλλά αποδοκιμάζεται πλήρως από τον ANT1. Είναι προφανές, ότι το συγκεκριμένο απόσπασμα μεταδόθηκε στον αέρα του σταθμού από πολύ σοβαρό λάθος. Είναι αυτονόητο ότι αυτό δεν θα επαναληφθεί».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ