Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Αφιέρωμα στις βασίλισσες του hip-hop από το ABC

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι γυναίκες στο hip-hop που βοήθησαν στη διαμόρφωση της κουλτούρας στο παγκόσμιο φαινόμενο που είναι σήμερα, υμνούνται σε ειδική εκπομπή του ABC News με τίτλο «Real Queens of Hip-Hop: The Women Who Changed The Game» που θα κάνει πρεμιέρα στο ABC στις 19 Οκτωβρίου.

Με αφηγήτρια τη Salt του θρυλικού συγκροτήματος της ραπ Salt-N-Pepa, η εκπομπή θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις με τις πρωτοπόρες αλλά και τις σούπερ σταρ της εποχής μας. μεταξύ αυτών: MC Sha-Rock και Roxanne Shanté, Cardi B, Megan Thee Stallion και City Girls. Οι θεατές θα ταξιδέψουν στον χρόνο με τους προσωπικούς αγώνες και τους θριάμβους που έχουν βιώσει στην καριέρα τους οι γυναίκες της hip-hop σκηνής.

Με τις Queen Latifah, Monie Love, Da Brat, Lauryn Hill Missy Elliott, Eve, Trina, Nicki Minaj και άλλες κομβικές φιγούρες που έχουν ανοίξει το μονοπάτι για τις γυναίκες στη ραπ βιομηχανία, το «Real Queens of Hip-Hop» σηματοδοτεί τη συνεχή εξερεύνηση από το ABC της κουλτούρας, στην οποία αναφέρθηκε η Μέρι Νέλσον, ανώτερη αντιπρόεδρος στρατηγικής ολοκληρωμένου περιεχομένου του ABC News.

«Μεγάλωσα ακούγοντας και αγαπώντας το πρωτοποριακό έργο γυναικών emcees και εξεπλάγην από τα πόσα έμαθα από αυτό το αφιέρωμα» είπε.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ