Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

Ο εγγονός της Grace Kelly έγινε το νέο πρόσωπο του Dior

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Pierre Casiraghi, όγδοος στη σειρά διαδοχής του θρόνου στο Μονακό και εγγονός της Grace Kelly, είναι το νέο πρόσωπο του οίκου Dior, ενώ η Ιταλίδα σύζυγός του, το μοντέλο Beatrice Borromeo είναι ήδη ambassador του οίκου από τον Φεβρουάριο.

Ο γιος της πριγκίπισσας Καρολίνας του Μονακό και εγγονός της Grace Kelly είχε εμφανιστεί μαζί με την σύζυγό του στο show του Dior στην Αθήνα κι πρόσφατα υπέγραψε με τον οίκο για τη νέα του συνεργασία. Όπως ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση: «Ένα πρότυπο κομψότητας, ο Pierre Casiraghi γίνεται ambassador του Dior. Ο επιχειρηματίας ενσαρκώνει το νέο τύπο ραπτικής που επανευφηύρε ο Kim Jones, ένα διαχρονικό μοντερνισμό».

grace
TWITTER

Η βασιλική οικογένεια του Μονακό έχει πολύ καλή σχέση με τον οίκο που ξεκίνησε φυσικά με την πριγκίπισσα Grace που φορούσε συχνά δημιουργίες του, όπως το 1956 στο πάρτι αρραβώνων της στη Νέα Υόρκη. Η θεία του Pierre, πριγκίπισσα Stephanie, έχει εργαστεί στον οίκο όταν έκανε την πρακτική της με τον σχεδιαστή Marc Bohan. Ο Pierre που είναι όγδοος στη σειρά διαδοχής του θρόνου δεν είναι ο μόνος από τα αδέλφια του που αναλαβαίνει τον ρόλο του ambassador, αφού και η αδελφή του Charlotte έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον οίκο Chanel.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ