Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

Ρόμπερτ Πάτινσον: Απέσπασε εγκωμιαστικά σχόλια για την εμφάνιση του στο ρόλο του Batman

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Θαυμαστές επαινούν τον Ρόμπερτ Πάτινσον ως «Μπάτμαν» με αφορμή την κυκλοφορία νέου τρέιλερ της επερχόμενης ταινίας.

Το βίντεο των έξι δευτερολέπτων, το οποίο κοινοποιήθηκε πρόσφατα παρουσιάζει τον ηθοποιό να λέει με τη σήμα κατατεθέν βραχνή φωνή του υπερήρωα: «Δεν είναι απλώς ένα σήμα. Είναι μια προειδοποίηση».

Το απόσπασμα αναφέρεται στο σήμα που εμφανίζεται στον ουρανό της φανταστικής πόλης του Gotham City, με προβολέα, κάθε φορά που οι κάτοικοι της χρειάζονται τη βοήθεια του ηπερήρωα.

Το teaser δείχνει το σήμα της νυχτερίδας να ανάβει με κόκκινο φως μια σκοτεινή και θυελλώδη νύχτα.

Ο Πάτινσον, ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του σε ταινία στον ρόλο του Μπάτμαν ενθουσίασε τους περισσότερους θαυμαστές και εισέπραξε πολύ θετικά σχόλια για τη φωνή του.

«Η φωνή του Ρόμπερτ Πάτινσον είναι τόσο τέλεια!» αναφέρεται σε tweet.

«Η φωνή του Ρόμπερτ Πάτινσον σε αυτό το νέο teaser. Θεέ μου … τελειότητα. Ο ενθουσιασμός μου για αυτήν την ταινία συνεχίζει να ανεβαίνει και να ανεβαίνει» έγραψε κάποιος άλλος χρήστης στο Twitter.

«Ο Ρόμπερτ Πάτινσον θα είναι ο καλύτερος Batman» σημειώνεται σε άλλο σχόλιο.

Ωστόσο υπάρχουν και αρνητικά σχόλια και κάποιοι χρήστες που εκφράζουν την προτίμησή τους στη φωνή του Μάικλ Κίτον ή του Μπεν Άφλεκ ως Μπάτμαν.

Η ταινία The Batman σε σκηνοθεσία Ματ Ριβς έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 4 Μαρτίου 2022 στις ΗΠΑ και στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Πάτινσον, ο οποίος κάνει την πρώτη του έφοδο στο Εκτεταμένο Σύμπαν της DC Comics θα πρωταγωνιστήσει ως Μπρους Γουέιν/Batman και η Ζόι Κράβιτζ θα υποδυθεί τη Σελίνα Κάιλ/Catwoman.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ