Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Κάμαλα Χάρις: Παρουσιάζει αφιέρωμα για την εξερεύνηση του διαστήματος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Κάμαλα Χάρις παρουσιάζει ειδικό αφιέρωμα στο YouTube για την εξερεύνηση του διαστήματος: «Μου αρέσει η ιδέα της εξερεύνησης του άγνωστου» τονίζει η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, η οποία είναι επίσης επικεφαλής του Αμερικανικού Εθνικού Συμβουλίου Διαστήματος, ενώ το Αμερικανικό Εθνικό Συμβούλιο Διαστήματος, ιδρύθηκε υπό τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους.

Στο αφιέρωμα «Get Curious with Vice President Harris» που άρχισε την περασμένη εβδομάδα στο YouTube Originals Kids & Family η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ ακολουθεί μια ομάδα παιδιών σε κυνήγι θησαυρού με στοιχεία που παραδίδει ο αστροναύτης της NASA, Σέιν Κίμπρο από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Η ομάδα των παιδιών μάλιστα με τη βοήθεια του Σέιν Κίμπρο, αφού εντοπίσει τα τμήματά του θα συναρμολογήσει ένα τηλεσκόπιο.

«Η μητέρα μου ήταν επιστήμονας. Μας έπαιρνε στο εργαστήριο μαζί της τα Σαββατοκύριακα και μετά το σχολείο, γιατί έπρεπε να δουλεύει πολλές ώρες» εμφανίζεται στο τρέιλερ να λέει στα παιδιά η Κάμαλα Χάρις. «Θα μάθουμε τόσα πολλά καθώς είμαστε ολοένα και πιο περίεργοι και ενδιαφερόμαστε για τις δυνατότητες των ανακαλύψεων και του έργου που μπορούμε να κάνουμε στο διάστημα. Αυτό είναι ένα από τα πράγματα που με ενθουσιάζουν περισσότερο» προσθέτει.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ