Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022

Adele: Όσα έζησε μετά το διαζυγιό της

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Για πρώτη φορά η γνωστή τραγουδίστρια Adele αποκάλυψε όσα έζησε μετά τον χωρισμό της, αλλά και τον τρόπο που κατάφερε να χάσει σχεδόν 45 κιλά.

Η 33χρονη τραγουδίστρια μίλησε στη βρετανική και αμερικανική έκδοση της Vogue και τόνισε πως η άσκηση ήταν αυτή που τη βοήθησε να αδυνατίσει. Ωστόσο, όπως είπε, η τραγουδίστρια άρχισε να ασκείται για να ελέγξει το άγχος της.

Το διαζύγιο

Σχετικά με το διαζύγιό της ανέφερε: «Όταν ήμουν 30 χρονών, ολόκληρη η ζωή μου κατέρρευσε χωρίς προειδοποίηση. Απλά, δεν μου ταίριαζε πλέον. Δεν ήθελα να καταλήξω όπως πολλοί άλλοι που γνώριζα. Αν δεν έβαζα σε προτεραιότητα τον εαυτό μου, θα ήμουν δυστυχισμένη.

Αποκάλυψε, δε, πως το νέο της άλμπουμ είναι ένα μήνυμα προς τον 9χρονο γιο της Angelo, με αφορμή την ερώτησή του «Δεν αγαπάς τον μπαμπά μου πια;»:

«Ένιωσα ότι ήθελα να του εξηγήσω, μέσα από αυτό, όταν θα είναι είκοσι ή τριάντα ετών, ποια είμαι και γιατί επέλεξα να χαλάσω ολόκληρη τη ζωή του αναζητώντας την ευτυχία μου. Κάποιες φορές ένιωσε αληθινά δυστυχισμένος κι αυτό μου προκάλεσε ένα αληθινό τραύμα που δεν ξέρω αν θα καταφέρω ποτέ να γιατρέψω».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ