Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022

Elton John – Stevie Wonder: Ντουέτο στο «Finish Line»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετά από περισσότερα από 35 χρόνια από το σιγκλ τους για καλούς σκοπούς «That’s What Friends Are For» (1985), οι Elton John και Stevie Wonder ξανασυναντήθηκαν στο «Finish Line», το πιο πρόσφατο τραγούδι που δόθηκε στη δημοσιότητα από το αναμενόμενο all-star LP, The Lockdown Sessions.

Όπως σημειώνει το Rolling Stone, οι θρύλοι της μουσικής – οι οποίοι είχαν συνεργαστεί στο «I Guess That’s Why They Call It the Blues» με τον Wonder να παίζει φυσαρμόνικα – επιστράτευσαν τη χορωδία Sunday Service του Kanye West και τον παραγωγό Andrew Watt. Αποτέλεσμα; Το πρώτο πραγματικό ντουέτο των John και Wonder.

Οι δηλώσεις των δύο καλλιτεχνών

«Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος για το “Finish Line” – θα έφτανα μέχρι του σημείου να πως ότι είναι ένας από τους καλύτερους δίσκους που έχω κάνει» ανέφερε, σε ανακοίνωση, ο Elton John. «Η φωνή του Stevie είναι τόσο καλή όσο θυμάμαι να τον ακούω – ακούγεται ξανά σαν ένας δεκαεφτάχρονος, τραγουδάει με σκέτη χαρά και ενθουσιασμό στα φωνητικά του».

«Είναι και χαρά και τιμή να τραγουδάω, να παίζω πιάνο και φυσαρμόνικα για τον Elton» είπε από την πλευρά του ο Stevie Wonder. «Στ’ αλήθεια, υπήρξε ένα από τα μεγάλα πνεύματα της μουσικής, της ζωής, της φιλίας και της αγάπης που συνάντησα στο ταξίδι αυτής της ζωής! Η αληθινή τέχνη και μουσική σαν την αγάπη ισοδυναμούν με μια παντοτινή δέσμευση που διαρκεί πολλές ζωές

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ