Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Ελένη Μενεγάκη: Πρωταγωνιστεί και φέτος στην εκστρατεία της Estée Lauder για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

O Οκτώβριος έχει καθιερωθεί διεθνώς ως ο μήνας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Η Ελένη Μενεγάκη, είναι και φέτος η Ελληνίδα πρέσβειρα της εκστρατείας της Estée Lauder Companies  για τον Καρκίνο του Μαστού. Υπό τις οδηγίες του βραβευμένου φωτογράφου Κοσμά Κουμιανού, φωτογραφήθηκε μαζί με τον Δούκα Χατζηδούκα, φορώντας το συλλεκτικό ροζ βραχιόλι για το 2021, ώστε να συμβάλλει στην διάδοση του μηνύματος: #TimeToEndBreastCancer.

Ο όμιλος Estée Lauder Companies συνεργάζεται από το 2005 αποκλειστικά με τον γνωστό σχεδιαστή Δούκα Χατζηδούκα, για τον σχεδιασμό της συλλεκτικής σειράς ροζ βραχιολιών. Φέτος ο σχεδιαστής εμπνεύστηκε από την «πλαστικότητα» της εμβληματικής ροζ κορδέλας και δημιούργησε ένα βραχιόλι με ανάγλυφες πτυχώσεις σε ροζ σατινέ απόχρωση.

pink ribbon 2

Παγκοσμίως μέχρι σήμερα έχουν συγκεντρωθεί περισσότερα από 99 εκατομμύρια δολάρια, τα οποία συμβάλλουν θετικά στη προσπάθεια που γίνεται σε κάθε χώρα στην οποία δραστηριοποιείται ο όμιλος.

Στην Ελλάδα τα έσοδα από την πώληση του Pink Ribbon Bracelet χρηματοδοτούν τις ανθρωπιστικές δράσεις της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας και έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες από 3.000 δωρεάν μαστογραφίες από τον κινητό μαστογράφο, σε όλη την Ελλάδα.

Το σύνθημα της φετινής εκστρατείας είναι: «Ενωμένοι, μπορούμε να βοηθήσουμε να μπει ένα τέλος στον καρκίνο του μαστού για όλους».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ