Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022

Μελάνια Τραμπ: Η προσωπάρχης του Λευκού Οίκου «καρφώνει» τις αταξίες της πρώτης κυρίας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ένα πολύ πικάντιο βιβλίο ετοιμάζεται από την πρώην Προσωπάρχη του Λευκού Οίκου, και αφορά την Μελάνια Τραμπ, τη σύζυγο του κυκλοθυμικού -το λιγότερο- πρώην Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

melania
instagram

Μελάνια όπως Ραπουνζέλ

Λίγοι γνωρίζουν πραγματικά πώς είναι να ζεις και να εργάζεσαι μέσα στον Λευκό Οίκο ως Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών, ή την πίεση που δέχεσαι για την διατήρηση της οικογενειακής ζωής και του δημόσιου ρόλου. Ως εκπρόσωπος Τύπου του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και στη συνέχεια προσωπάρχης της πρώτης κυρίας, η Στέφανι Γκρίσαμ αποκαλύπτει πολλά «μυστικά» στο βιβλίο της «I’ll Take Your Questions Now».

Μάλιστα, σύμφωνα με την Washington Post, Η Μυστική Υπηρεσία είχε ονόμασει «Ραπουνζέλ» την Μελάνια, σαν την πολύ όμορφη γυναίκα που όμως είναι παγιδευμένη σε έναν πύργο,γεμάτη μελαγχολία. Έτσι φαίνεται να ήταν και η όμορφη Μελάνια μέσα στον Λευκό Πύργο..

melania leykos oiko s

instagram

Η Post και άλλα μέσα ενημέρωσης έχουν αποκτήσει αντίγραφα του βιβλίου των 352 σελίδων της Γκρίσαμ, η οποία υπηρέτησε στον Λευκό Οίκο για τον Τραμπ μέχρι τις 6 Ιανουαρίου, όταν παραιτήθηκε, εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο χειρίστηκε την επίθεση στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ.

Η πρώην προσωπάρχης τής Μελάνια, φέρεται να γράφει στο βιβλίο της για τον θυμό που ένιωθε με τις αναφορές για τις απιστίες του συζύγου της, για την προτίμησή της να ταξιδεύει άνετα (φέρεται να άλλαζε μόλις επιβιβαζόταν στο Air Force One) και για τις ανασφάλειες σχετικά με την προφορά της και το γράψιμο στα αγγλικά, καθώς δεν είναι η μητρική της γλώσσα.

Μάλιστα όταν είχαν ξεσπάσει οι φήμες για τα νυχτοπερπατήματα του Προέδρου, η Μελάνια -σύμφωνα με τα δημοσιεύματα- από αντίδραση, είχε δημοσίως κρατήσει αγκαζέ έναν γοητευτικότατο στρατιωτικό, με τις κακές γλώσσες να οργιάζουν για ειδυλλιο της πρώτης κυρίας με τον πανέμορφο νεαρό άνδρα..

Και ενώ είναι συνηθισμένο για τις πρώτες κυρίες να έχουν στρατιωτική συνοδεία σε μεγάλα γεγονότα, όπως τις εκδηλώσεις του 2018 State of the Union, ηταν η ίδια η Γκρίσαμ, που  είχε αποκαλύψει ότι είχε γίνει επίτηδες η επιλογή ενός τόσο εμφανίσιμου και ευθυτενή άνδρα..

Το γραφείο της Μελάνια Τραμπ μετά τις πικάντικες διαρροές της  Γκρίσαμ δήλωσε στο PEOPLE, ότι : «η πρόθεση πίσω από αυτό το βιβλίο είναι προφανής. Είναι μία προσπάθεια να εξιλεωθεί μετά από μια κακή απόδοση ως γραμματέας Τύπου, αποτυχημένες προσωπικές σχέσεις και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά στον Λευκό Οίκο. Μέσω της ανακρίβειας και της προδοσίας, επιδιώκει να αποκτήσει σημασία και χρήματα εις βάρος της κυρίας Τραμπ».

Υπάρχει ένα ολόκληρο κεφάλαιο στο βιβλίο για το περιβόητο σακάκι της κ. Τραμπ με το σύνθημα «I Really Don’t Care, Do U?» που φορούσε για να επισκεφθεί παιδιά μεταναστών στο Τέξας, σύμφωνα με την Post. Η Γκρίσαμ φέρεται να γράφει ότι ήταν πολύ απασχολημένη με την οργάνωση του ταξιδιού για να εμποδίσει την πρώτη κυρία να φορέσει αυτό το σακάκι αξίας 39 δολαρίων.

Aδιάφορη και Νάρκισσος η Μελάνια σύμφωνα με το βιβλίο

Επιστρέφοντας στον Λευκό Οίκο, γράφει η Γκρίσαμ -σύμφωνα με τους New York Times- εκείνη και η κυρία Τραμπ βρίσκονταν στο Οβάλ Γραφείο όταν ο Πρόεδρος τη ρώτησε: «Τι σκεφτόσουν;».

Αργότερα η Μελάνια, αποφάσισε να απαντήσει σε ένα tweet ότι το μήνυμα του σακακιού απευθυνόταν στα «Fake News Media».

Καθώς η προεδρία προχωρούσε και έφτανε στο τέλος της, η Γκρίσαμ φέρεται να υποστηρίζει ότι η κυρία Τραμπ ήταν περισσότερο αδιάφορη για τα καθήκοντά της αλλά δεν έχασε ποτέ το ενδιαφέρον της για φωτογραφίσεις. Η Γκρίσαμ φέρεται μάλιστα να αναφέρεται στα φωτογραφικά άλμπουμ της πρώτης κυρίας ως ένα από τα «δύο παιδιά της».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ