Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Ντρου Μπάριμορ: Γίνομαι «ντόπερμαν» όταν πρόκειται για τα παιδιά μου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ντρου Μπάριμορ μπορεί να είναι μια σύγχρονη ηθοποιός και μοντέρνα γυναίκα, όμως όταν πρόκειται για τα παιδιά της, ακολουθεί μια αρκετά αυστηρή τακτική, προκειμένου να τα προστατέψε.

Πρόσφατα, μίλησε για την προστασία των παιδιών της από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε συνέντευξή της.

Καλεσμένη στο podcast Armchair Expert η ηθοποιός είπε ότι δεν θα δημοσιεύει φωτογραφίες των παιδιών της στον λογαριασμό της στο Instagram ούτε θα τα επιτρέψει να εμφανιστούν στο talk show της «The Drew Barrymore Show».

«Θέλω να είναι παιδιά. Και δεν κοινοποιώ εικόνες με τις κόρες μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είμαι σαν ντόπερμαν για αυτά» παραδέχτηκε η Μπάριμορ.

Αποκάλυψε επίσης ότι ενώ τα παιδιά της «παρακολουθούν TikTok» και «λατρεύουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης» δεν θα εμφανιστούν σύντομα σε αυτά.

Η Ντρου Μπάριμορ πρόσθεσε: «Έχουν άσχημη διάθεση όταν συνειδητοποιούν ότι δεν θα εμφανιστούν στην κάμερα, αλλά γνωρίζουν καλά το γιατί, επειδή θέλω να είναι παιδιά!».

Σε προηγούμενη συνέντευξή της η ηθοποιός αναφέρθηκε στην εμπειρία της ως μητέρα τονίζοντας ότι «τρομοκρατήθηκε» και ότι «αισθάνθηκε μόνη» όταν έγινε για πρώτη φορά γονέας.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ