Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022

Κλόντια Σίφερ: Eπιστρέφει με έκθεση αφιερωμένη στα χρυσά supermodels των 90s

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Κλόντια Σίφερ, κάνει δυναμικό come back μέσα από την έκθεση «Captivate!», την οποία επιμελείται, με σκοπό την αναβίωση του 1990,  όταν μεσουρανούσε μαζί με τα άλλα διάσημα μοντέλα και συνέβαλαν στον λεγόμενο «εκδημοκρατισμό της μόδας».

klontia
instagram

Η Γερμανίδα καλλονή, που μεσουράνησε στα ντεφιλέ μόδας την δεκαετία του 90, επιστρέφει με μια ιδέα- «συλλεκτική έκδοση», αφού ενώνεται με άλλα διάσημα μοντέλα της εποχής, προκειμένου να αναβιώσουν την χρυσή δεκαετία. Μια έκθεση λοιπόν,  αφιερωμένη στα χρυσά supermodels των 90s δια χειρός Κλόντια Σίφερ

cAPTIVATE 2
instagram

90s – Η εποχή του χρυσού glamour, τότε που η ζωή έμοιαζε με ατελείωτο πάρτυ

Ο Gianni Versace είναι ο σχεδιαστής που θεωρείται ότι καθιέρωσε τον «θεσμό» των supermodels ήδη από τα late 80s, ενθαρρύνοντας τα μοντέλα στα show του να απελευθερώνουν την προσωπικότητά τους και να νιώθουν αυτοπεποίθηση.

Κλόντια Σίφερ, Κρίστι Τέρλινγκτον, Λίντα Εβαντζελίστα, Ναόμι Κάμπελ, Κέιτ Μος, Σίντι Κρόφορντ και Ελένα Κρίστενσεν είναι μερικά από τα κορυφαία ονόματα που μπήκαν στο πάνθεον των γυναικών της μόδας και σημάδεψαν μια ολόκληρη εποχή.

vogue
instagram

«Έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα σε χιλιάδες φωτογραφίες. Παράλληλα, ήθελα να δείξω και τις πιο πρώιμες μορφές φωτογραφίας μόδας στην αναλογική εποχή -από πίνακες μέχρι Polaroids στα πρώτα περιοδικά, τις καμπάνιες και τις model cards», δήλωσε το αγαπημένο μοντέλο.

Η έκθεση θα διαρκέσει ως τον Ιανουάριο του 2022, και μάλλον θα είναι τυχεροί όσοι καταφέρουν να την παρακολουθήσουν!

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ