Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Jean Paul Gaultier: Ξεκινά μια ενδιαφέρουσα συνεργασία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

O Glenn Martens, επικεφαλής δημιουργικού των Diesel και Y/Project, θα συνεργαστεί με τον Jean Paul Gaultier για την επόμενη επίδειξη μόδας της συλλογής couture.

Ο γαλλικός οίκος μόδας ανακοίνωσε τη συνεργασία με ανάρτηση στο Instagram: «Μετά τον Sacai, ο @glennmartens από το @yproject_official αναλαμβάνει το επόμενο couture σόου μας».

Η επίδειξη μόδας σχεδιάζεται για τον Ιανουάριο του 2022.

«Ο Jean Paul έκανε τα πάντα να φαίνονται πιθανά» δήλωσε ο Martens στο Vogue.

«Έφερε την ελευθερία του λόγου, την ελευθερία του σεξ, στη μόδα»

Και δούλεψε με αξίες – αξίες, οι οποίες είναι σημαντικές και σχετικές με το σήμερα» τόνισε.

Σύμφωνα με το BoF, ο γεννημένος στο Βέλγιο σχεδιαστής δέχθηκε πρόταση για εργασία στο Jean Paul Gaultier μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στη Βασιλική Ακαδημία Καλών Τεχνών στην Αμβέρσας και εκτοξεύτηκε η καριέρα του στη μόδα προτού δημιουργήσει το ομώνυμο brand του το 2012. Ο Martens είναι επικεφαλής του Y/Project από τον θάνατο του ιδρυτή του Yohan Serfaty το 2013 και ανέλαβε το ρόλο του καλλιτεχνικού διευθυντή για τη Diesel τον Οκτώβριο του 2020.

Ο θρυλικός γάλλος σχεδιαστής μόδας Ζαν-Πολ Γκοτιέ, μπορεί να ανακοίνωσε  ότι θα σταματήσει την παραγωγή πρετ-α-πορτέ για άνδρες και γυναίκες, αλλλα πιστός στην υπόσχεση που έδωσε, μέσα από ενδιαφέρουσες συνεργασίες, ο  οίκος μόδας του, συνεχίζει  το έργο του μέσα από μια πρωτοποριακή πολιτική, προσκαλώντας δηλαδή διαφορετικούς μόδιστρους στις επιδείξεις του μόδας υψηλής ραπτικής.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ