Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022

Ντάνιελ Κρεγκ: Χαμός για την τελευταία ταινία του ως Τζείμς Μποντ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το “No Time to Die” θα κάνει θραύση στα αμερικανικά ταμεία

Αν δεν ήταν η πανδημία, θα είχε ξεκινήσει πολύ νωρίτερα. Ο κόσμος πάντως έδειξε ότι την περίμενε πως και πως, και σύμφωνα με την Οdeon οι σινεφίλ που την παρακολουθούν είναι στο σύνολό τους πάνω από 46 ετών.

Ο όμιλος εταιρειών Odeon, που εδρεύει στο Λονδίνο, ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει πουλήσει περισσότερα από 175.000 εισιτήρια για την νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ με τίτλο “No Time to Die”, που βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες αυτή την εβδομάδα έπειτα από πολλές καθυστερήσεις εξαιτίας της πανδημίας.

Η ιδιοκτήτρια εταιρεία των κινηματογράφων Odeon, η αμερικανική AMC, ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις εισιτηρίων στις βρετανικές κινηματογραφικές αίθουσες αυτό τον μήνα κυμάνθηκαν στο 10% πάνω από τα προ πανδημίας επίπεδα ενισχυμένες από τη ζήτηση για την 25η ταινία της σειράς Τζέιμς Μποντ.

Η προβολή της ταινίας, στην οποία τον διάσημο κατάσκοπο υποδύεται για τελευταία φορά ο Ντάνιελ Κρεγκ, αναβλήθηκε τουλάχιστον τρεις φορές από την αρχικώς προγραμματισμένη κυκλοφορία της τον Απρίλιο του 2020 καθώς η πανδημία οδήγησε σε κλείσιμο των κινηματογραφικών αιθουσών σε όλο τον κόσμο.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ