Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022

Τζειμς Μποντ: Θα υποδυθεί γυναίκα τον θρυλικό πράκτορα;

«Γιατί πρέπει μία γυναίκα να υποδύεται τον Τζέιμς Μποντ, όταν σίγουρα υπάρχει ένας εξίσου καλός ρόλος με τον Τζέιμς Μποντ, αλλά για γυναίκα; αναρωτιέται ο Ντάνιελ Κρεγκ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έχει ξεκινήσει μια συζήτηση για τον θα πρέπει να δούμε γυναίκα ηθοποιός να ενσαρκώσει τον 007 στην επόμενη ταινία του κινηματογραφικού sequel..

Ο Ντάνιελ Κρεγκ, ως 007 παίνει στην συζήτηση και εξηγεί γιατί πιστεύει ότι δεν πρεπει ο Τζειμς Μποντ να γίνει γυναίκα..

«Θα πρέπει να υπάρχουν καλύτεροι ρόλοι για γυναίκες και έγχρωμους ηθοποιούς» αναφέρει ο Ντάνιελ Κρεγκ.

Και προσθέτει: «Γιατί πρέπει μία γυναίκα να υποδύεται τον Τζέιμς Μποντ, όταν σίγουρα υπάρχει ένας εξίσου καλός ρόλος με τον Τζέιμς Μποντ, αλλά για γυναίκα;»

Το σχόλιο του Ντάνιελ Κρεγκ θυμίζει τις δηλώσεις της παραγωγού του κινηματογραφικού franchise, Μπάρμπαρα Μπρόκολι, η οποία δήλωσε στο Variety το 2020: «Μπορεί να έχει οποιοδήποτε χρώμα, αλλά είναι άνδρας».

Η Μπρόκολι εξήγησε: «Πιστεύω ότι πρέπει να δημιουργήσουμε νέους χαρακτήρες για γυναίκες – ισχυρούς γυναικείους χαρακτήρες. Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα να παίρνω έναν αντρικό χαρακτήρα και να τον υποδύεται γυναίκα. Νομίζω ότι οι γυναίκες είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσες από αυτό».

Ενώ μια γυναίκα μπορεί να είναι αμφίβολη για τον ρόλο, οι θαυμαστές εξακολουθούν να προσπαθούν να λύσουν τον γρίφο… αν προκειται να δούμε τον πράκτορα σε γένος θυληκό.

Θα δείξει …μετά από 58 χρόνια Τζειμς Μποντ, είναι μάλλον δύσκολο να σπάσει το καλούπι

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ