Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022

Βικτώρια και Ντέιβιντ Μπέκαμ: Πως συντηρούν 22 χρόνια γάμου;

«Υπήρχε ένα μείγμα καλοντυμένων αντρών στο μυαλό μου όταν σκεφτόμουν αυτή τη σεζόν...», είπε η Μπέκαμ, από το οποίο φυσικά, όπως παραδέχτηκε, δεν έλειπε ο σύζυγός της.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Όλοι αναρωτιούνται πως γίνεται μετά από 22 χρόνια το δημοφιλές ζευγάρι να συμβιώνει αρμονικά, και μάλιστα η Βικτώρια Μπέκαμ να δηλώνει ότι εξακολουθεί και την εμπνέει το έτερο ήμισυ..

Μάλιστα πριν λίγο καιρό, η Βικτώρια είχε κάνει κάτι αρκετά προκλητικό και πικάντικο..

Είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία που έδειχνε τον πρώην άσο του ποδοσφαίρου να χαλαρώνει μπρούμυτα στην πισίνα, με το μαγιό του κατεβασμένο. «Καλή Κυριακή… Παρακαλώ!» είχε γράψει η σύζυγος   στη λεζάντα του post της, έχοντας φροντίσει να προσφέρει άφθονο οφθαλμόλουτρο, στις παθιασμένες θαυμάστριές του.

Ακόμα και μετά από 22 χρόνια γάμου, και παρά τις κατά καιρού φήμες για χωρισμό τους, η Βικτόρια και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ φαίνεται πως εξακολουθούν να βρίσκουν τρόπους να εμπνέουν ο ένας τον άλλον. Η Βικτώρια δεν ζηλεύει τον άνδρα της, τουναντίον ενισχύει τη σέξι πλευρά του. Θαυμάζει τον άνδρα της και εμπνέεται από αυτόν, και οι περισσότεροι θέλουν να αισθάνονται έτσι, από τον απλό άνθρωπο στην γειτονιά μέχρι και τον Ντέιβιντ..

Όταν σχεδίαζε τα ρούχα της είχε στο μυαλό της τον Ντέιβιντ

Σε δηλώσεις της στη βρετανική Vogue, μάλιστα η Βικτόρια είπε ότι όταν σχεδίαζε την ανδρική συλλογή για την άνοιξη/καλοκαίρι 2022 είχε στο μυαλό της το προσωπικό στυλ του συζύγου της.

«Τα φαρδιά πουκάμισα chambray είναι αρκετά Ντέιβιντ, με ένα φαρδύ παντελόνι και μια όμορφη ζώνη», είπε η Βικτόρια. «Ο Ντέιβιντ πάντα ντύνεται. Πάντα κάνει μια προσπάθεια. Όταν κάνουμε διακοπές στην Ευρώπη, έχει μια σύνθετη εμφάνιση και θέλω να φορέσω τα ρούχα του. Κάνουμε μια κοινή βαλίτσα».

«Υπήρχε ένα μείγμα καλοντυμένων αντρών στο μυαλό μου όταν σκεφτόμουν αυτή τη σεζόν…», είπε η Μπέκαμ, από το οποίο φυσικά, όπως παραδέχτηκε, δεν έλειπε ο σύζυγός της.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ