Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022

Τζούλια Νόβα: Σήμερα γάμος γίνεται

Μεγάλη χαρά για την Τζούλια Νόβα που παντρεύεται σήμερα τον εκλεκτό της με πολιτικό γάμο στην Πάρνηθα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σήμερα γάμος γίνεται λοιπόν για την Τζούλια Νόβα και τον Μιχάλη Βιτζηλαίο οι οποίοι το απόγευμα θα παντρευτούν με πολιτικό γάμο στην Πάρνηθα, για να έρθει λίγο αργότερα και ο καρπός της ευτυχίας τους.

Η Τζούλια είναι ήδη 7 μηνών έγκυος, ενώ δεν γνωρίζουν το φύλλο του παιδιού, καθώς θέλησαν να το μάθουν με τη γέννηση τους.

tzoylia fili 1
instagram

Ο γάμος γίνεται στο Δημαρχείο της Πάρνηθας, με τη νύφη να είναι ιδιαιτέρως χαρούμενη και απαστράπτουσα.

Πριν λίγο καιρό η όμορφη παρουσιάστρια είχε προκαλέσει άθελα της χαμό, όταν είχε φωτογραφηθεί φορώντας μπλούζα με τα αρχικά της Σοβιετικής Ένωσης και το σφυροδρέπανο. 

Τότε γεμάτη οργή και θλίψη για τις ακραίες αντιδράσεις που δέχτηκε, είχε με το παραπάνω ποστ υποστηρίξει τις επιλογές της.

Και επειδή η Τζούλια είναι Ουκρανικής καταγωγής, δεν ήταν λίγοι αυτοί που της έγραφαν:

«Nτροπή σου, νέα κοπέλα Ουκρανικής καταγωγής να φοράς τέτοια μπλούζα… Η μαμά σου ή η γιαγιά σου δεν έχει μιλήσει ποτέ για την ιστορία σας…???»

για να λάβουν την μάλλον πληρωμένη απάντηση, βασισμένη στη δική της αλήθεια. 

«Eπειδή μου έχουν μιλήσει οι γονείς, γονείς των φίλων μου και οι παππούδες γι’ αυτό και δεν έχω πρόβλημα να την φορέσω . Όσο ήταν η Σοβιετική ένωση δεν πείνασε κανείς από όσους γνωρίζουμε , υπήρχε δωρεάν παιδεία , δωρεάν νοσήλια, δουλειά και γενικά δεν είχε κακή ποιότητα ζωής ο κόσμος. Σπούδαζες και το ίδιο το κράτος κοιτούσε να σου βρει θέση εργασίας και ήξερες πως δεν θα έχεις άγχος για την επιβίωση σου.

Εντάξει δεν μπορούσε ο κόσμος να ταξιδέψει εξωτερικό οκ και όλα τα προϊόντα έπρεπε να είναι ντόπια και όχι εισαγωγής. Οκ αλλά κατά τα αλλά δεν ήταν κι τόσο άσχημα . Και αν σκεφτείς ότι μετά την διάλυση ο κόσμος πεινάει εκεί όποτε χωρίς να συμφωνώ να ξανά γινόταν η Σοβιετική ένωση δεν μπορώ να πω ότι ήταν όλα τόσα άσχημα εκείνα τα χρόνια».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ