Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Μικ Τζάγκερ: Τι ετοιμάζει με τον μικρό του αδερφό Κρις;

Ο Κρις Τζάγκερ συνοδεύεται από τον μεγαλύτερο αδερφό του, Μικ στο μουσικό βίντεο που κυκλοφόρησε πρόσφατα για το τραγούδι και οι δυο τους τραγουδούν τους στίχους και χορεύουν σε ένα δωμάτιο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι αδελφοί Τζάγκερ συνεργάζονται για ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Anyone Seen My Heart?»

Ο Κρις Τζάγκερ συνοδεύεται από τον μεγαλύτερο αδερφό του, Μικ στο μουσικό βίντεο που κυκλοφόρησε πρόσφατα για το τραγούδι και οι δυο τους τραγουδούν τους στίχους και χορεύουν σε ένα δωμάτιο.

Μάλιστα προκάλεσαν ιδιαίτερα θετικά σχόλια από τους φανς που τους είδαν μαζί!

Ο Κρις Τζάγκερ είπε σε δήλωσή του, σύμφωνα με το Rolling Stone ότι πηγή έμπνευσης για το τραγούδι αποτέλεσε ο ποιητής Τόμας Λόβελ Μπέντοουζ.

«Διάβαζα ένα βιβλίο του Έζρα Πάουντ και ανέφερε τον Μπέντοουζ. Βρήκα το βιβλίο του με τίτλο “Death’s Jest Book”… διάβασα μερικούς στίχους του και τους πήρα και τους έβαλα μουσική» εξήγησε.

Εκτός από την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ «Mixing Up the Medicine» νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ο Κρις Τζάγκερ δημοσίευσε επίσης τα απομνημονεύματά του με τίτλο «Talking to Myself».

Μιλώντας σε μένα..

Ο εκδοτικός οίκος BMG Books αναφέρει για το βιβλίο «Είναι η σειρά του Κρις Τζάγκερ να αποκαλύψει μια από τις πιο πολύχρωμες και εξωτικές περιόδους στη βρετανική πολιτιστική ιστορία. Ξεδιπλώνει την ιστορία ενός ανθρώπου που μεγαλώνει σε βομβαρδισμένα τοπία με δελτία αγοράς τροφίμων στο μεταπολεμικό Ντάρτφορντ, να κινείται στη λαμπερή στην underground σκηνή του Λονδίνου της αντικουλτούρας στα τέλη της δεκαετίας του 1960 και να περνάει μήνες στην Ινδία, προτού ακολουθήσει αυτήν την πορεία. Καλύπτει τα πάνω και τα κάτω της υποκριτικής και του κινηματογραφικού έργου και την αναζήτηση των δικών του μοναδικών μουσικών περιπετειών που έχουν οδηγήσει σε πολλά άλμπουμ και συναυλίες σε όλο τον κόσμο. Τελικά, είναι η γοητευτική ιστορία μιας στενά δεμένης οικογένειας και βαθιών αδελφικών δεσμών».

Όταν ο Κρίς είχε πει ότι πρέπει να «στειρωθεί» ο Μικ

Ο Μίκ Τζάγκερ έχει άρρηκτους δεσμούς με τον μικρότερο αδερφό του Κρις, ο οποιος μάλιστα παλιά είχε πει παλιά για τον Μικ ότι πρέπει να «στειρωθεί» χαριτολογόντας. Ήταν τότε που ο αστέρας των Rolling stones είχε αποκτήσει το 8ο του παιδί και ήταν τρισευτυχισμένος. Ήταν 73 χρονών!

Μιλώντας σε βρετανική εφημερίδα, ο Κρις Τζάγκερ είχε δηλώσει επίσης ότι ο αδερφός του είναι πολύ καλός πατέρας. «Ό, τι και να πείτε για τον αδερφό μου, είναι πολύ καλός με τα παιδιά. Είναι πολύ καλός πατέρας. Όλα τα παιδιά του, τον αγαπούν», ειχε πει γεμάτος θαυμασμό για τον αδερφό του.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ