Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022

Μπίλι Άιλις: Δυναμική επιστροφή

«Παιδιά, έχει περάσει τόσος καιρός! Αυτό μοιάζει με ένα όνειρο που είχα δει πολλές, πολλές φορές τον τελευταίο χρόνο…σχολίασε η διεθνής σταρ στο δυναμικό come back της

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Η ζωή είναι ωραία!»

Την πρώτη συναυλία μετά από περίπου ενάμιση χρόνο έδωσε η Μπίλι Άιλις με τίτλο Life Is Beautiful στο Λας Βέγκας.

Η συναυλία διήρκησε 90 λεπτά και είναι ολόκληρη διαθέσιμη στο YouTube. Στις 18 Σεπτεμβρίου η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο iHeartRadio Festival, επίσης στο Λας Βέγκας, παρουσιάζοντας 18 τραγούδια της.

Τη συναυλία της Κυριακής η Άιλις την ξεκίνησε ερμηνεύοντας τα «Bury a Friend» και «You should See Me in a Crown», πριν απευθυνθεί στο πλήθος λέγοντας: «Παιδιά, έχει περάσει τόσος καιρός! Αυτό μοιάζει με ένα όνειρο που είχα δει πολλές, πολλές φορές τον τελευταίο χρόνο… Δεν μπορώ να σας πω πόσο ενθουσιασμένη είμαι που είμαι μαζί σας και βλέπω όλα τα όμορφα πρόσωπά σας. Ελπίζω να είστε καλά και να διασκεδάσετε. Θέλετε να μου δώσετε όλη την ενέργεια που εξοικονομήσατε ενάμιση χρόνο; Σας παρακαλώ, θα ήταν τιμή μου».

Στη συνέχεια παρουσίασε τρία τραγούδια από τη νέα της δουλειά Happier Than Ever, τα «Didn’t Change My Number», «NDA» και «Therefore I Am».

Η Άιλις έχει προγραμματίσει μία σειρά από συναυλίες το επόμενο διάστημα, ενώ τον ερχόμενο Φεβρουάριο θα ξεκινήσει μια δίμηνη περιοδεία στη Βόρεια Αμερική για την προώθηση του Happier Than Ever.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ