Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022

Έλενα Ακρίτα: Δεν είμαι η “[email protected]@tch” που νομίζει ο κόσμος

«Στον «Αδύναμο κρίκο» πιανόταν η ψυχή μου, αρρώσταινα, σκεφτόμουν "τι του λέω;". Δεν έχω καλή ανάμνηση. Πιστεύω ότι πολύς κόσμος μπέρδεψε την εικόνα της "[email protected]@tch" στην τηλεόραση και νομίζει ότι έτσι είμαι και ως άνθρωπος. Που δεν είμαι »

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η πολυπράγμων Έλενα Ακρίτα, με την αιχμηρή πένα, έχει περάσει από διάφορους ρόλους στη δημόσια σφαίρα. Ένας από αυτούς ήταν και όταν «κρατούσε το τιμόνι» στο τηλεπαιχνίδι «ο πιο αδύναμος κρίκος

«Στον «Αδύναμο κρίκο» πιανόταν η ψυχή μου, αρρώσταινα, σκεφτόμουν “τι του λέω;”. Δεν έχω καλή ανάμνηση. Πιστεύω ότι πολύς κόσμος μπέρδεψε την εικόνα της “[email protected]@tch” στην τηλεόραση και νομίζει ότι έτσι είμαι και ως άνθρωπος. Που δεν είμαι »

18595842 1
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ/ΧΑΡΗΣ ΑΚΡΙΒΙΑΔΗΣ

δήλωσε η ίδια σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

Το παιχνίδι όπου τα  τελευταία χρόνια βλέπουμε στο τιμόνι της παρουσίασης  τον Τάσο Τρύφωνος.

Η κ. Ακρίτα που φιλοξενήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή, δήλωσε «Ποτέ μου δεν είχα ιδιαίτερη αδυναμία στην τηλεόραση. Το μόνο που αγάπησα ως παρουσιάστρια ήταν τα “Φώτα Πορείας”. Όλα τα άλλα τα έκανα γιατί πληρωνόμουν καλά. Και εγώ δεν είμαι υπεράνω χρημάτων, ζω απ’ τη δουλειά μου και θέλω να πληρώνομαι».

Πλέον η γνωστή δημοσιογράφος, συγγραφέας και σεναριογράφος απέχει από τα τηλεοπτικά πλατό και μάλιστα όπως εξομολογήθηκε «Ποτέ μου δεν είχα ιδιαίτερη αδυναμία στην τηλεόραση.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ