Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022

Πριγκιπισσα Σαρλίν : Γιατί την αποκαλούν «νέα θλιμμένη πριγκίπισσα»

Η Πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό  παρά την αμύθητη περιουσία της, έχει πάντα ένα βλέμμα μελαγχολικό

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Σοράγια έμεινε στην ιστορία ως η θλιμμένη πριγκίπισσα με την αμύθητη περιουσία. Η ιστορία της ζωής της υπήρξε τραγική.

Η Πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό  είναι η νέα θλιμμένη πριγκίπισσα. Μάλιστα παρά την αμύθητη περιουσία της, έχει πάντα ένα βλέμμα μελαγχολικό. Είναι ένα πρόσωπο που απασχολεί τα media με κάθε της κίνηση, με τη ζωή αλλά και την καθημερινότητά της.

sarlin monaco 2
EPA/SEBASTIEN NOGIER / POOL

Ο σύζυγός της, Πρίγκιπας Αλβέρτος II του Μονακό, είναι ένας από τους πιο πλούσιους βασιλείς στον κόσμο με περιουσία που αγγίζει τα 2 δισεκατομμύρια ευρώ, ενώ είναι ιδιοκτήτης μεγάλων εκτάσεων γης τόσο στο Μονακό, όσο και στη Γαλλία.

Η Σαρλίν του Μονακό ήταν αθλήτρια της κολύμβησης με διακρίσεις, ενώ έχει εκπροσωπήσει και την πατρίδα της, τη Νότια Αφρική, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ του 2000. Απέχει από την ενεργό δράση από το μακρινό 2007, όταν και αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να αποσυρθεί.

sarlin monaco
EPA/SEBASTIEN NOGIER

Ο χαρακτηρισμός της ως “Θλιμμένη Πριγκίπισσα” δεν είναι τυχαίος, όμως καθώς, η μοίρα παίζει πάντα περίεργα παιχνίδια. Ενώ πρόκειται για τη σύζυγο ενός από τους πιο πλούσιους μονάρχες στον κόσμο, δεν μπορεί -λόγω διαφόρων προβλημάτων υγείας που την έχουν απασχολήσει- να απολαύσει την περιουσία της.

Η αμύθητη περιουσία της, σύμφωνα με το celebritynetworth.com, ανέρχεται σε 150 εκατομμύρια δολάρια!!! Τα μηδενικά στον τραπεζικό της λογαριασμό της Πριγκίπισσας Σαρλίν, είναι πολλά, αλλά δεν αρκούν ώστε να χαρίσουν χαμόγελο στα χείλη της. Τα προσωπικά της προβλήματα, την κρατούν μακριά από την προσωπική της ευτυχία…

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ