Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022

Your style rocks Ματίνα Παγώνη..

Χορτάσαμε την πληθωρική πρόεδρο, σε στιγμές που έγιναν viral. Από τα μπλε γυαλιά, τα ανεπανάληπτα χρωματιστά σακάκια, και το ότι από μικρή βάφεται μόνη της, μέχρι τον Τάκη Ζαχαράτο και τις γόβες της Τσολάκη..

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τι και αν η Ματίνα Παγώνη, παραδέχτηκε ευθαρσώς ότι το πρόγραμμα εμβολιασμού απέτυχε; «Αποτύχαμε στο στόχο τέλος Αυγούστου να φτάσουμε στο 80%. Πρέπει να προσεγγίσουμε τον κόσμο να πάει να εμβολιαστεί. Καθυστερήσαμε σε αυτό το κομμάτι.» είπε χαρακτηριστικά.

Και τι με αυτό; Χορτάσαμε την πληθωρική πρόεδρο, σε στιγμές που έγιναν viral. Από τα μπλε γυαλιά, τα ανεπανάληπτα χρωματιστά σακάκια, και το ότι από μικρή βάφεται μόνη της, μέχρι τον Τάκη Ζαχαράτο και τις γόβες της Τσολάκη..

Διότι ποιός ασχολείται με την ουσία; Ουδείς.. Με το θέαμα όμως πολλοί, για αυτό και είπαμε να θυμηθούμε τις top στιγμές αυτής της ανεπανάληπτης γυναίκας..

Ποιός θα ξεχάσει το viral βίντεο της ΕΡΤ με την Πρόεδρο του ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη, να εμφανίζεται με μπλε κοστούμι, το οποίο ταίριαξε με μπλε γυαλιά ηλίου! που έμελλε να περάσουν στην ιστορία, και να κάνουν το twitter να πάρει φωτιά..

Μάλιστα στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ ανήμερα του Πάσχα η Ματίνα Παγώνη, είχε κάνει μεταξύ άλλων, τον γευσιγνώστη κρασιών.

Οι χρήστες στα social media, τότε είχαν δώσει ρέστα

Ματίνα Παγώνη είχαν «τρολάρει» Χασαπόπουλος και Βούλγαρη στην Κοινωνία ώρα Mega, φορώντας τα μπλε γυαλιά, ενώ η viral εμφάνιση, δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από τα δίχτια του Ράδιο Αρβύλα.

Όταν συναντήθηκε η Ματίνα Παγώνη με τον Τάκη Ζαχαράτο

Μια κορυφαία στιγμή στην καριέρα της Προέδρου ήταν όταν τη μιμήθηκε ο ανεπανάληπτος Τάκης Ζαχαράτος.

Η αλήθεια είναι ότι μόνο με ροζ γόβες δεν έχουμε δει την Ματίνα Παγώνη, αλλά κοντός ψαλμός, αφού τον Ιούνη βγαίνοντας στον άερα με την Ελένη Τσολάκη, δεν είχε διστάσει να εκφράσει τον θαυμασμό της για τα υποδήματα της παραουσιάστριας.

Όταν η Παγώνη ζήλεψε τις γόβες της Τσολάκη ..

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ