Σάββατο 6 Αυγούστου 2022

Το κλάμα στην ελληνική τηλεόραση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ευλαμπία Ρέβη συγκίνησε όλη την χώρα, στην τραγική περίοδο των πυρκαγιών, όταν έκλαψε με λυγμούς μπροστά σε έναν κάτοικο που προσπαθούσε να αναπνεύσει και να σώσει το σπίτι του.

Μέχρι τότε ξέραμε ότι political correct, ήταν να μην εκφράζεις τα συναισθήματά σου, όταν μεταφέρεις την είδηση. Όμως ξεχάσαμε τον παράγοντα άνθρωπο, και πως είναι να μεταδίδεις ακραία σοκαριστικά γεγονότα, όπως το αδιανόητο, να καεί η μισή χώρα μέσα στο καλοκαίρι..και να είσαι ψύχραιμος.

Ούτως ή άλλως ο κόσμος στο σύνολό του, αναγνωρίζει την καθαρότητα, την εντιμότητα, και την αυθεντικότητα και αναλόγως κρίνει. Το γεγονός λοιπόν πως η γλυκύτατη δημοσιογράφος απέδειξε έστω και άθελα της, ότι και οι δημοσιογράφοι έχουν καρδιά.. ήταν μάλλον επιτυχία.

Πολύ πρόσφατα ο δημοσιογράφος του Αντ1 Γρηγόρης Μπάκας λύγισε στον αέρα..

Αφορμή η σοκαριστική εικόνα της αξιοπρεπέστατης Ιωάννας που δέχτηκε την τόσο άδικη επίθεση με το βιτριόλι, και που βρέθηκε στο δικαστήριο, σήμερα, φορώντας μια λευκή.. μάσκα.

Ο γνωστός πανελίστας Δημήτρης Ουγγαρέζος, πρόσφατα, δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά του, συνειδητοποιώντας ότι η μοναξιά στη ζωή είναι ανυπόφορη. Ο δημοσιογράφος έχει χάσει και τους δύο τους γονείς, και η μόνη συντροφιά του είναι το αγαπημένο του σκυλί.

https://www.youtube.com/watch?v=EwEPbMjF0aA

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ