Σάββατο 6 Αυγούστου 2022

Δάνης Κατρανίδης: Τι συμβαίνει με την υγεία του μεγάλου ηθοποιού;

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πολύ πρόσφατα η εφημερίδα Espresso με αποκλειστικό δημοσίευμα, υποστήριξε ότι Δάνης Κατρανίδης πέρασε μια μεγάλη περιπέτεια υγείας.. και έχοντας δίπλα του φύλακες αγγέλους τους δικούς του ανθρώπους, ο σπουδαίος θεατράνθρωπος εξακολουθεί και δίνει με αξιοπρέπεια την πιο μεγάλη μάχη της ζωής του, θέλοντας να κερδίσει το μεγάλο στοίχημα και να βγει νικητής από αυτή την περιπέτεια.

Ωστόσο ο ίδιος ο ηθοποιός στο πρωινό του ANT1 έσπευσε να διαψεύσει τις πληροφορίες αυτές, λέγοντας μάλιστα πως καλό το χιούμορ, αλλά έχει και τα όρια του..

Ο Δάνης Κατρανίδης έκανε πρόσφατα εγχείρηση, αλλά επρόκειτο για επέμβαση ρουτίνας, συγκεκριμένα, για αφαίρεση κήλης και πλέον βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Όπως αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός, δεν είχε ενημερωθεί για όσα γράφονται για την κατάσταση της υγείας του και διαβεβαίωσε ότι δεν δίνει μάχη για τη ζωή του.

Παραδέχτηκε ότι πέρασε μια περιπέτεια υγείας, μπήκε στο νοσοκομείο για την αφαίρεση κήλης και πλέον είναι στο σπίτι του και στο στάδιο της αποθεραπείας.

«Προσπαθώ με χιούμορ να διαχειριστώ αυτά που λέγονται. Αλλά σε περιπτώσεις σαν κι αυτές, ακόμη και το χιούμορ έχει τα όριά του», είπε στον ΑΝΤ1 ο Δάνης Κατρανίδης.

Βέβαια, νωρίτερα τον Ιούνιο από τον προσωπικό του λογαριασμό, είχε φροντίσει να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς τους φίλους για τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση.

Τελικά ο μεγάλος ηθοποιός, μάλλον είναι πιο ακμαίος από ποτέ, αφού όπου να ναι θα βγει στον αέρα και η κινηματογραφική ταινία ταξίδι στα αστέρια, για την ζωή του μεγάλου Παύλου Γιαννακόπουλου.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ