Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022

Λιγνάδης-Φιλιππίδης: Η ζωή στην φυλακή..

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στο κελί 33..

Λίγα χρόνια πριν κανείς δεν θα περίμενε ότι ο σπουδαίος σκηνοθέτης  Δημήτρης Λιγνάδης και ο λαμπρός ηθόποιος -ο καλύτερος της γενιάς του .. όπως ο ίδιος έχει περιαυτολογήσει, Πέτρος Φιλιππίδης θα συγκατοικούσαν στις φυλακές Τρίπολης, τρίτο θάλαμο δεξιά..

Πως είναι η ζωές τους στην φυλακή;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Τάσου Τεργιάκη στο Πρωινό του ΑΝΤ1, η κατάσταση δεν είναι η ίδια και για τους δύο. Ο μεν Λιγνάδης μοιάζει να έχει αποδεχτεί τη μοίρα του και την κατάσταση. «Ο κ. Λιγνάδης φέρεται πολύ φυσιολογικά και φαίνεται να έχει μπει για τα καλά στο κλίμα των φυλακών δίχως να έχει πρόβλημα με κανέναν και συνομιλεί με όλους. Χωρίς να ζητάει ιδιαίτερα πράγματα, συναντιέται με τον δικηγόρο του και μιλάει στο καρτοτηλέφωνο που βρίσκεται στο προαύλιο», αναφέρει ο δημοσιογράφος.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, μοιάζει να μην θέλει να δεχτεί την νέα κατάσταση. «Σχετικά, δε, με τον κ. Φιλιππίδη μου περιγράφουν έναν άνθρωπο πάρα πολύ κλειστό, πάρα πολύ στενάχωρο. Τον επισκέπτονται ο δικηγόρος και η σύζυγος του. Ρώτησα εάν έχει πάει και ο γιος του εκεί αλλά μου είπαν πως δεν τον έχουν δει. Δεν ξέρω για ποιο λόγο. Μπορεί να έχει πάει και να μην έχει πέσει στην αντίληψη τους» προσθέτει ο δημοσιογράφος.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ