Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022

Το αδιαχώρητο αναμένεται στο Ηρώδειο με την Μπελούτσι να ενσαρκώνει την Κάλλας

Η Μόνικα Μπελούτσι είναι περισσότερο έτοιμη από ποτέ για αυτή την πρόκληση όπου θα δώσει σάρκα και οστά στην γυναικεία υπόσταση της Μαρίας Κάλλας που αποτελεί θρύλο στην οικουμένη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πλησιάζει η παράσταση στο Ηρώδειο όπου η Ιταλίδα σταρ, θα ενσαρκώσει τη Μαρία Κάλλας μέσα από αδημοσίευτες επιστολές..

MPELOYTSI
instagram

Η Ιταλίδα ντίβα, Μόνικα Μπελούτσι είναι εξαιρετικά αγαπητή και στην Ελλάδα. Η πολυαναμενόμενη παράσταση μάλιστα κατά την οποια θα ενσαρκώσει τον «μύθο» Μαρία Κάλλας, στο Ηρώδειο, έγινε πολλές φορές sold out για να γίνει παράταση εισητηρίων κ.ο.κ

Η Μόνικα Μπελούτσι είναι περισσότερο έτοιμη από ποτέ για αυτή την πρόκληση όπου θα δώσει σάρκα και οστά στην γυναικεία υπόσταση της Μαρίας Κάλλας που αποτελεί θρύλο στην οικουμένη. Είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον ότι η Ιταλίδα ηθοποιός θα ανιχνεύσει και θα φέρει στο φως κρυφές και άγνωστες πτυχές της μυθικής σοπράνο, που είχε μια πολυτάραχη ζωή..

mpeloytsi kallas
instagram

Η βελούδινη Μόνικα Μπελούτσι, θα ξετυλίξει το κουβάρι της μεγάλης ντίβας «Από την παιδική της ηλικία στη Νέα Υόρκη, ως τα χρόνια του πολέμου στην Αθήνα και από τα πρώτα βήματα της καριέρας της ως στον γάμο της και τον κατοπινό της θυελλώδη έρωτα για τον Αριστοτέλη Ωνάση, σε μια ζωή που χαρακτηρίστηκε από επιτυχίες, δόξα, φήμη, σκάνδαλα και προσωπικές σιωπηρές δοκιμασίες.»

Όλα αυτα θα γίνουν μέσα από αδημοσίευτες επιστολές που έγραψε η εμβληματική Ελληνίδα σοπράνο από το 1946 έως το 1977 και αναμνήσεις που καθόρισαν τη ζωή της και την προσωπικότητά της.

Είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον ότι η Μόνικα Μπελούτσι είπε αμέσως το ναι χωρίς κανέναν ενδοιασμό, αλλά είναι και εξίσου ενδιαφέρον ότι το μεγάλο στοίχημα της Ιταλίδας «θεάς» είναι να πλησιάσει όχι τη Μαρία Κάλλας ως μύθο, αλλά ως μια γυναίκα, στο βάθος της απλή, με τρυφερή καρδιά..

Αυτό που μένει να δούμε, είναι αν θα το κερδίσει..

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ