Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022

Τζεφ Μπρίτζες: «Covid kicked my ass!»

Τα νέα όμως, είναι πια καλά για τον φοβερό σταρ του Χόλιγουντ. Στην ανάρτηση του για την περιπέτεια του με τον covid, όπου λέει μάλιστα, ότι νοσηλεύτηκε πέντε (!) εβδομάδες..

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ουδέν κρυπτόν για τον Dude. Μας έχει συνηθίσει στις δημόσιες εξομολογήσεις και την κατάθεση ψυχής. Πριν λίγες ημέρες μας άνοιξε την καρδιά του και για την πρόσφατη περιπέτεια του με τον covid, που όπως λέει με λίγα λόγια και απλά …«covid kicked my ass». Τον ξετίναξε δηλαδή. Αλλά καθώς είναι διπλά εμβολιασμένος, αισθάνεται ήδη καλύτερα.

Μας έχει συνηθίσει ο Μεγάλος Λεμπόφσκι στα ιατρικά ανακοινωθέν, και μάλιστα γραμμένα χειρόγραφα στο προσωπικό του site https://jeffbridges.com/latest, που έχει εξελιχθεί κάτι σαν ημερολόγιο. Όταν πέρυσι διαγνώστηκε με λέμφωμα, το εξομολογήθηκε ο ίδιος, δημόσια, στο site και στη συνέχεια ενημέρωνε για την εξέλιξη της νόσου τους εκατομμύρια θαυμαστές του.

Ποιός δε θυμάται την φωτογραφία του, ξαπλωμένος στη βεράντα του σπιτιού του, χωρίς μαλλιά από τις χημειοθεραπείες, τυλιγμένος με μια κουβέρτα, με το σκυλάκι του αγκαλιά. Ακολούθησε κι άλλη, από την περίοδο των χημειοθεραπειών, ευχετήρια κάρτα για τις γιορτές, όπου φορούσε ωραίες κόκκινες πυτζάμες, πάλι με τα σημάδια των χημειοθεραπείων, χωρίς μαλλιά. Αλλά τι χαμόγελο. Πλατύ, χαρούμενο και ζωντανό. Γιατί αυτό είναι το μήνυμα του Τζεφ Μπρίτζες, αυτός ήταν και ο αρχικός στόχος του όταν ξεκίνησε να μοιράζεται την πορεία του καρκίνου και τις σκέψους του. Να βροντοφωνάξει:

«Είμαστε ακόμα ζωντανοί!» και να δώσει κουράγιο, δύναμη και ελπίδα, σε όσους περνάνε προβλήματα υγείας.

Τα νέα όμως, είναι πια καλά για τον φοβερό σταρ του Χόλιγουντ. Στην ανάρτηση του για την περιπέτεια του με τον covid, όπου λέει μάλιστα, ότι νοσηλεύτηκε πέντε (!) εβδομάδες αυτός και λίγες ημέρες η γυναίκα του η οποία επίσης νόσησε, εξηγεί ακόμα ότι ο όγκος του συρρικνώνεται και είναι πια σε μέγεθος μπίλιας (23cm X 30cm). Η περιπέτεια του με τον covid, έκανε τον καρκίνο να μοιάζει παιχνιδάκι. Ο ίδιος το είπε. Για αυτό και ξαναλέει ότι είναι διπλά εμβολιασμένος. Το μήνυμα και η προτροπή του είναι σαφής: εμβολιαστείτε.

Τέλος καλό, όλα καλά. Μετά από τόσες μάχες, στέκεται όρθιος, και σε ανάστημα και σε ψυχολογία, και κατάφερε να συνοδεύσει την κόρη του στον γάμο της, και να χορέψει μαζί της. Τα δύσκολα έμειναν πίσω.

Dude σου βγάζουμε το καπέλο. Για όλα σου.

Κάντε μια βόλτα στο site του. Θα δείτε ότι οι μεγάλοι ηθοποιοί, είναι (καμιά φορά) και μεγάλοι άνθρωποι.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ