Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021

Μόνος και αβοήθητος ο άνδρας που είχε σώσει τα σκυλιά της Lady Gaga

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Κάποιες φορές ένιωσα εγκαταλελειμμένος και αβοήθητος. Βίωσα στιγμές κατάθλιψης και αυτολύπησης», γράφει ο άνδρας που πριν από έξι μήνες δέχτηκε τα πυρά των ανθρώπων που ήθελαν να απαγάγουν τους σκύλους της Lady Gaga.

Πολλοί είναι αυτοί που θυμούνται την περιπέτεια που πέρασε η μεγάλη σταρ Lady Gaga, όταν προσπάθησαν να απαγάγουν τα αγαπημένα της σκυλιά, ράτσας γαλλικό μπουλτοκ, προκειμένου να τα πουλήσουν για χιλιάδες ευρώ.

Αυτό ίσως που δεν γνωρίζει ο κόσμος, είναι ότι ο άνθρωπος που έβγαζε βόλτα τα σκυλιά της, και τα έσωσε κυριολεκτικά, με κίνδυνο της ζωής του και ενώ τραυματίστηκε σοβαρά, έχει πλήρως εγκαταλειφθεί από την διάσημη performer!

Τουλάχιστον έτσι ισχυρίζεται ο ίδιος σε ανάρτηση του στο ισνταγκραμ.

insta
instagram

«Κάποιες φορές ένιωσα εγκαταλελειμμένος και αβοήθητος. Βίωσα στιγμές κατάθλιψης και αυτολύπησης», γράφει ο άνδρας που πριν από έξι μήνες δέχτηκε τα πυρά των ανθρώπων που ήθελαν να απαγάγουν τους σκύλους της Lady Gaga.
«Έχω έναν ξεκάθαρο στόχο, αλλά βρίσκομαι ενώπιον μιας επίσης ξεκάθαρης δυσκολίας. Χωρίς όχημα, διαμέρισμα, έχοντας ξεμείνει από οικονομίες και επιβιώνοντας από δωρεές γενναιόδωρων αγαπημένων, ζητώ ταπεινά τη βοήθειά σας», αναφέρει ο δυστυχής άνδρας.

Αυτή η ανάρτηση εξόργισε τους φανς της Gaga και η ίδια αποτέλεσε αντικείμενο σφοδρής κριτικής.

Ποιός είναι ο Φίσερ

Ο Ράιαν Φίσερ είναι ο άνθρωπος που έβγαζε βόλτα τα αγαπημένα σκυλάκια της Lady Gaga, Κότζι και Γκουστάβ. Τον περασμένο Φεβρουάριο, ο Φίσερ βρέθηκε αντιμέτωπος με αγνώστους, οι οποίοι άνοιξαν πυρ και τον τραυμάτισαν σοβαρά στην προσπάθειά τους να απαγάγουν τα γαλλικά μπουλντόγκ της τραγουδίστριας.

Οι δύο σκύλοι βρέθηκαν λίγες μέρες αργότερα, σώοι. Ο Φίσερ όμως, χρειάστηκε να νοσηλευτεί για μέρες, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά, όπως φαίνεται και σε φωτογραφίες του από το νοσοκομείο εκείνη την περίοδο.

Σήμερα, ο Φίσερ λέει ότι είναι άστεγος, έχοντας δαπανήσει όλες του τις οικονομίες στη νοσηλεία του και ζητά τη βοήθεια από τον διαδικτυακό κόσμο. Ζητά, συγκεκριμένα, να τον βοηθήσουν να πάρει ένα τροχόσπιτο προκειμένου να έχει κάπου να μείνει.

Κανείς λοιπόν δεν μπορεί να εξηγήσει γιατί μια τόσο καλοπληρωμένη ντίβα της Αμερικής, δεν μπορεί να βοηθήσει τον ίδιο τον άνθρωπο που της έσωσε τους αγαπημένους της φίλους.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ