Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022

Η Κατρίν Ντενέβ δημοπρατεί τα παπούτσια της για φιλανθρωπικό σκοπό

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η διάσημη Γαλλίδα ηθοποιός Κατριν Ντενέβ  αποφάσισε να βάλει σε δημοπρασία  125 ζευγάρια παπούτσια που έχει φορέσει προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα προς όφελος της φιλανθρωπικής οργάνωσης Restos du coeur.

Τα «Εστιατόρια της Καρδιάς», όπως είναι γνωστά το Restos du Cœur, είναι μια γαλλική φιλανθρωπική οργάνωση, η κύρια δραστηριότητα της οποίας είναι η διανομή πακέτων τροφίμων και ζεστών γευμάτων σε όσους έχουν ανάγκη.

Η οργάνωση δεν βοηθάει  μόνο άστεγους αλλά και όλους εκείνους με χαμηλό ή πολύ χαμηλό εισόδημα.

Η Κατρίν Ντενέβ αποφάσισε λοιπόν να αποχωριστεί ένα  μέρος της εντυπωσιακής συλλογής παπουτσιών της , για να ενισχύσει το έργο της οργάνωσης» γράφει το περιοδικό Paris Match.Τη δημοπρασία έχει αναλάβει ο οίκος Artcurial και θα πραγματοποιηθεί μέσω  διαδικτύου μεταξύ 7 και 14 Σεπτεμβρίου.

«Παπούτσια που φορέθηκαν για να πατήσουν κόκκινα χαλιά, πωλούνται από τη διάσημη ηθοποιό για να υποστηρίξει έναν ευγενή σκοπό», γράφει το γαλλικό περιοδικό. «Με χαρά υποστηρίζει η Artcurial την πρωτοβουλία της Ντενέβ προσφέροντας προς πώληση κομμάτια από την προσωπική της συλλογή προς όφελος του Restos du Cœur. Οι πελάτες μας θα μπορέσουν , αγοράζοντας ένα μικρό όνειρο, να βοηθήσουν όσους το έχουν περισσότερο ανάγκη », δήλωσε εκπρόσωπος της Artcurial.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ