Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021

H βιλα του Τζορτζ Κλούνει στο Κόμο , βυθίστηκε στη λάσπη

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

«Είναι πολύ χειρότερο από ό, τι νόμιζα. Η κατάσταση στο χωριό Τσερνόμπιο είναι πολύ σοβαρή, αλλά εδώ στο Λάγιο είναι ακόμη χειρότερη. Θα χρειαστούν χρόνια και εκατομμύρια δολάρια για να ανακάμψει η περιοχή»

Στη λάσπη βυθίστηκε η εξοχική βίλα του διάσημου ηθοποιού Τζορτζ Κλούνεϊ, στο  μικρό παραλίμνιο χωριό Λάγιο,στη λιμνη του Κόμο, στη Βόρεια Ιταλία , μετά τις καταρρακτώδεις βροχές και τις πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή.

Ο Κλούνεϊ μαζί με τη σύζυγό του Αμάλ και τα δυο παιδιά τους βρίσκονταν μάλιστα στη βίλα για να περάσουν τις διακοπές τους. Ένας σωρός από συντρίμμια, λάσπη  και δέντρα έκλεισαν την είσοδο της κατοικίας και έφτασαν στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου.

Αλλά ο Κλούνεϊ, δεν έμεινε να κοιτάει την καταστροφή. Όπως έδειξε το ιταλικό τηλεοπτικό δίκτυο TG24 , ο διάσημος ηθοποιός σήκωσε  τα μανίκια του για να βοηθήσει τα συνεργεία καθαρισμού της κοινότητας . Όχι μόνο βοήθησε τους πολίτες να καθαρίσουν τις ζημιές στο Λάγιο, αλλά μίλησε με τους εμπόρους και συναντήθηκε με τον δήμαρχο Ρομπέρτο ​​Πότζι, επισκεπτόμενος μερικά από τα σημεία που επλήγησαν περισσότερο από την κακοκαιρία.

«Είναι πολύ χειρότερο από ό, τι νόμιζα. Η κατάσταση στο χωριό Τσερνόμπιο είναι πολύ σοβαρή, αλλά εδώ στο Λάγιο είναι ακόμη χειρότερη. Θα χρειαστούν χρόνια και εκατομμύρια δολάρια για να ανακάμψει η περιοχή» , δηλωσε ο Κλούνεϊ  στην ιταλική τηλεόραση, στελνοντας και ενα μήνυμα ελπίδας: «Αυτή η πόλη ήταν πάντα ισχυρή και θα συνεχίσει να είναι. Είναι μια πόλη που έχει μάθει να αντέχει».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ