Τρίτη 27 Ιουλίου 2021
MENU

Η νέα σύντροφος του Αλέν Ντελόν

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Ο Αλέν Ντελόν είχε αποκαλύψει πριν λίγες ημέρες σε συνέντευξή του στο  Paris Match το δεσμό του με τη Χιρόμι. «Η Γιαπωνέζα σύντροφος μου, η Χιρόμι, ήταν αυτή που με βοήθησε να αναρρώσω στη διάρκεια της μεγάλης περιπέτειας που είχα με την υγεία μου».

Τη νέα του σύντροφο-τη γιαπωνέζα Χιρόμι –εμφάνισε ο 85χρονος ζεν πρεμιέ του Γαλλικού κινηματογράφου Αλέν Ντελόν, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο TV5.

Στη διάρκεια της συνέντευξης, η Χιρόμι εμφανίστηκε για λίγο να διασχίζει την αίθουσα, δίνοντας πάντως τη δυνατότητα στους θαυμαστές του Ντελόν να δουν το πρόσωπο της συντρόφου του .

Ο Αλέν Ντελόν είχε αποκαλύψει πριν λίγες ημέρες σε συνέντευξή του στο  Paris Match το δεσμό του με τη Χιρόμι. «Η Γιαπωνέζα σύντροφος μου, η Χιρόμι, ήταν αυτή που με βοήθησε να αναρρώσω στη διάρκεια της μεγάλης περιπέτειας που είχα με την υγεία μου» είχε δηλώσει ο Ντελόν, χωρίς να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες για την εκλεκτή της καρδιάς του.

Στενός συγγενής  του ηθοποιού  αποκάλυψε στο περιοδικό  Ici Paris, ότι ο Ντελόν και η Χιρόμι γνωρίζονταν εδώ και πολύ καιρό. «Για πολύ καιρό, τους ένωνε μια απλή φιλία. Με την πάροδο του χρόνου, τα συναισθήματά τους άλλαξαν. Η Χιρόμι έπαιξε αδιαμφισβήτητο ρόλο στην αποκατάσταση του Αλέν, αλλά και στην ηρεμία του», τόνισε η ίδια πηγή.

Ο Αλέν Ντελόν  έχει γνωρίσει πολλές ιστορίες αγάπης κατά τη διάρκεια της ζωής του. Ρόμι Σνάιντερ , Δαλιδά, Ναταλί Ντελόν, Μιρέιγ Νταρκ…είχαν  υποκύψει στη γοητεία και στα γαλάζια  μάτια του.  Ιστορίες αγάπης ,που τον γεμίζουν  σήμερα θλίψη, όπως λέει.  «Είχα πέντε γυναίκες. Είναι όλες  νεκρές. Το κοινό θυμάται  τη Ρόμι, την Μιρέιγ και  την Ναταλί …Τις σκέφτομαι συνεχώς. Ξέρω ότι με περιμένουν, θα συναντηθούμε εκεί », είπε  στο Paris Match.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δεν πείθουν οι εξηγήσεις της ΕΡΤ

Χθες το βράδυ ο προϊστάμενος του αθλητικού τμήματος της ΕΡΤ έδωσε εξηγήσεις για τη μη ζωντανή μετάδοση της προσπάθειας...

Τσίπρας: Αν δεν αρέσει στον κ. Μητσοτάκη ο νόμος για τις offshore, ας τον αλλάξει…

  Πέταξε το γάντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Αλέξης Τσίπρας, από τη Μυτιλήνη, προκαλώντας τον πρωθυπουργό να αλλάξει το νόμο...

Θερμή υποδοχή Αλέξη Τσίπρα στην Λέσβο (video)

  Εξαιρετικά θερμής υποδοχής από τους κατοίκους της Στύψης έτυχε ο Αλέξης Τσίπρας, κατά την άφιξή του στο δεύτερο σταθμό...