Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022

Η νέα σύντροφος του Αλέν Ντελόν

Ο Αλέν Ντελόν είχε αποκαλύψει πριν λίγες ημέρες σε συνέντευξή του στο  Paris Match το δεσμό του με τη Χιρόμι. «Η Γιαπωνέζα σύντροφος μου, η Χιρόμι, ήταν αυτή που με βοήθησε να αναρρώσω στη διάρκεια της μεγάλης περιπέτειας που είχα με την υγεία μου».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τη νέα του σύντροφο-τη γιαπωνέζα Χιρόμι –εμφάνισε ο 85χρονος ζεν πρεμιέ του Γαλλικού κινηματογράφου Αλέν Ντελόν, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο TV5.

Στη διάρκεια της συνέντευξης, η Χιρόμι εμφανίστηκε για λίγο να διασχίζει την αίθουσα, δίνοντας πάντως τη δυνατότητα στους θαυμαστές του Ντελόν να δουν το πρόσωπο της συντρόφου του .

Ο Αλέν Ντελόν είχε αποκαλύψει πριν λίγες ημέρες σε συνέντευξή του στο  Paris Match το δεσμό του με τη Χιρόμι. «Η Γιαπωνέζα σύντροφος μου, η Χιρόμι, ήταν αυτή που με βοήθησε να αναρρώσω στη διάρκεια της μεγάλης περιπέτειας που είχα με την υγεία μου» είχε δηλώσει ο Ντελόν, χωρίς να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες για την εκλεκτή της καρδιάς του.

Στενός συγγενής  του ηθοποιού  αποκάλυψε στο περιοδικό  Ici Paris, ότι ο Ντελόν και η Χιρόμι γνωρίζονταν εδώ και πολύ καιρό. «Για πολύ καιρό, τους ένωνε μια απλή φιλία. Με την πάροδο του χρόνου, τα συναισθήματά τους άλλαξαν. Η Χιρόμι έπαιξε αδιαμφισβήτητο ρόλο στην αποκατάσταση του Αλέν, αλλά και στην ηρεμία του», τόνισε η ίδια πηγή.

Ο Αλέν Ντελόν  έχει γνωρίσει πολλές ιστορίες αγάπης κατά τη διάρκεια της ζωής του. Ρόμι Σνάιντερ , Δαλιδά, Ναταλί Ντελόν, Μιρέιγ Νταρκ…είχαν  υποκύψει στη γοητεία και στα γαλάζια  μάτια του.  Ιστορίες αγάπης ,που τον γεμίζουν  σήμερα θλίψη, όπως λέει.  «Είχα πέντε γυναίκες. Είναι όλες  νεκρές. Το κοινό θυμάται  τη Ρόμι, την Μιρέιγ και  την Ναταλί …Τις σκέφτομαι συνεχώς. Ξέρω ότι με περιμένουν, θα συναντηθούμε εκεί », είπε  στο Paris Match.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ