Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

Γερονικολού: «Όταν πέθανε ο μπαμπάς μου θεωρούσα ότι ο Θεός με τιμωρεί» (video)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Κατερίνα Γερονικολού ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night show» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον χαμό του πατέρα της.

Στα 13 της ο πατέρας της πέθανε και ήταν το γεγονός που την καθόρισε σαν άνθρωπο.

 «Είναι ένα πολύ καθοριστικό γεγονός και θέλω να πιστεύω ότι το έχω διαχειριστεί με αισιοδοξία. Μετά από πολύ δουλειά με τον εαυτό μου. Τότε που ήμουν πολύ μικρούλα, θεωρούσα ότι ο θεός με τιμωρεί. Και σκεφτόμουν ότι για να με τιμωρεί τώρα ο θεός, ενώ δεν έχω κάνει κάτι κακό στη ζωή μου, κάποια στιγμή θα μου ανταποδώσει κάτι καλό. Αυτό σκεφτόμουν τότε. Τώρα πιστεύω ότι γενικά η ζωή είναι άδικη.9509_geronikolaou-b-696x580

Δεν πρέπει να ψάχνουμε το σωστό και το δίκιο σύμφωνα με αυτά που έχουμε πράξει εμείς. Αλλά πιστεύω ότι σκληρή είναι η ζωή, άλλο τόσο δυναμικοί και αισιόδοξοι πρέπει να είμαστε εμείς και να παλεύουμε γιατί οι στιγμές που μπορεί αν έρθουν, μπορεί να είναι ονειρεμένες. Έχω μπορέσει να ονειρευτώ μετά από αυτό το γεγονός και να χαρώ και να γελάσω με την καρδιά μου, οπότε αισθάνομαι πολύ τυχερή σε άλλα μέρη, σε άλλα σημεία της ζωής μου, αλλά σε αυτό αισθάνομαι αρκετά άτυχη γιατί στερήθηκα πράγματα».

https://www.youtube.com/watch?v=RtQCi9l7Da8&feature=youtu.be

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ