Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

Η Ολυμπιακή ομάδα των ΗΠΑ έχει άρωμα.. Καρντάσιαν

«Με τα εσώρουχα» της Κιμ Καρντάσιαν, θα ντυθεί η Ολυμπιακή ομάδα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρά την πανδημία, οι προετοιμασίες για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, γίνονται με εντατικούς ρυθμούς. Μάλιστα στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι αθλήτριες της Ολυμπιακής θα ντυθούν από την Αρμένια σταρ Κιμ Καρντάσιαν!

Η Κιμ Καρντάσιαν διαθέτει εταιρία εσωρούχων που  θα ντύσει τις αθλήτριες της Ολυμπιακής και Παραολυμπιακής ομάδας των ΗΠΑ, και το γεγονός το ανακοίνωσε η ίδια με μεγάλη χαρά.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο πλησιάζουν και οι ομάδες των χωρών ετοιμάζονται. Και στις ΗΠΑ ετοιμάζονται με τη στήριξη της Καρντάσιαν, η οποία ανακοίνωσε ότι η εταιρία της εσωρούχων με την ονομασία «Skims» θα ντύσει τις αθλήτριες της χώρας.

«Είμαστε πολύ περήφανοι που θα στηρίξουμε την ομάδα των ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020», έγραψε σε ανάρτησή της  η Κιμ Καρντάσιαν και συνέχισε.

«Από όταν ήμουν 10 ετών, άκουγα και την παραμικρή λεπτομέρεια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες από τον πατριό μου (σ.σ. Κέιτλιν Τζένερ). Όταν με κάλεσαν να αναλάβει η Skims την ομάδα των ΗΠΑ, κάθε στιγμή που πέρασα θαυμάζοντας τη δύναμη και την ενέργεια αυτών που έπαιρναν μέρος στους Ολυμπιακούς, με κυρίευσε».

Η εταιρία εσωρούχων «Skims» ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2019 και μέσα στην πανδημία η ομάδα της Καρντάσιαν αύξησε την παραγωγή σε πολύ μεγαλύτερους αριθμούς λόγω ζήτησης, με την Κιμ να δηλώνει στο WWD ότι οι διαδικτυακές πωλήσεις Skims «τετραπλασιάστηκαν» το 2020 και ελπίζει να ανοίξει ένα κατάστημα το 2022.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ