Σάββατο 6 Αυγούστου 2022

Στην Πάρο με την αγαπημένη του, κάνει τις διακοπές του, ο διάσημος Τζάστιν Μπίμπερ

Την Ελλάδα και συγκεκριμένα το νησί της Πάρου, επέλεξε ο Τζάστιν Μπίμπερ, ο διάσημος τραγουδιστής από τον Καναδά μετά της συζύγου του Χέιλι Μπίμπερ, για να περάσει τις διακοπές του

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δεν είναι λίγοι οι διάσημοι, που προτιμούν την Ελλάδα για διακοπές και μαγεύονται από την φυσική ομορφιά της.Την Ελλάδα και συγκεκριμένα το νησί της Πάρου, επέλεξε ο Τζάστιν Μπίμπερ, ο διάσημος τραγουδιστής από τον Καναδά μετά της συζύγου του Χέιλι Μπίμπερ.

Στο γραφικό λιμανάκι της Νάουσας, με τις υπέροχες ταβέρνες, απόλαυσαν το φαγητό τους και τα παραδοσιακά εδέσματα του Κυκλαδίτικου νησιού.

Μήλος, Μύκονος, και Πάρος για τον Τζάστιν Μπίμπερ και την αγαπημένη του

Μετά το ταξίδι αστραπή στη Μύκονο, μόλις ένα 24ωρο, το διάσημο ζευγάρι με μια πολυτελή θαλαμηγό 55 μέτρων, βρέθηκε στην Ίο και μετά στην Μήλο.

Μάλιστα το instagram τους, γέμισε από τα τοπία και τις ομορφιές της Ελλάδας.

Στις περισσότερες φωτογραφίες ο διάσημος τραγουδιστής δηλώνει πόσο ερωτευμένος είναι με την γυναίκα του και πόσο γοητευμένοι είναι με τις ομορφιές των ελληνικών νησιών. Ο ίδιος έγραψε σε μία από τις λεζάντες: «αυτό το μέρος μοιάζει βγαλμένο από όνειρο». Έχουν επιλέξει ένα λιτό τρόπο να περάσουν τις διακοπές τους και επισκέπτονται γραφικά χωριουδάκια μακριά από τους παπαράτσι. Οι δύο νέοι είναι πολύ προσιτοί, συνομιλούν με τους ντόπιους και βγάζουν φωτογραφίες μαζί. Δοκίμασαν χωριάτικη σαλάτα, τζατζίκι, και ο Μπίμπερ ξετρελάθηκε σύμφωνα με μαρτυρίες από την Μήλο, με την ψητή σαρδέλα και το γαριδάκι.

Οι διακοπές τους συνεχίζονται….

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ